Bir ara bedava rapidshare dosya sistemi vardı, çeşitli sitelerle. İnternetten araştırdım fakat bulamadım. Var mı acaba bildiğiniz bu tarz sistem yada siteler?
Birkac program ile sürekli indirme saglayabiliyorsun ama indirme hızı düsük oluyor.
Premium 3 aylık, 38 lira...
Bence premium al gitsin, aylık 12 lira hicbirsey degil...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
jdownloader programı işini görebilirz nonpre süreleri bekler indirir eder takılır kafasına göreeklersin linkleri işine bakarsın o arka planda süreyi bekler halleder iidir premiumkende bu programı kullanıodum ama premium şifresini bu programa girmenin pek saglıklı olmadını okudum bi kaç yerde.
ne lazımsa torrent sana yeter. olmadı eski şeyler için emule bile kurabilirsin. okul bağlantın varsa ama işler değişir. ben rapidden idm ile 10 mb/s ile indirdiğim günleri bilirim. kesin idm kullan.
edit: premium için kesinlikle idm kullanmalısın. hem multidown yaparsın hemde feci bir hızla indirirsin. ev bağlantında bile 130 kb/s ile indirme yapabilen tek program idm.
Internet Download Manager
Ben de onu kullanıyorum.
Normalde 90-100 gecmezken, IDM ile 115-120lerde indiriyorum Besiktas gibi yogun ve sorunlu bir bölgede![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
rapid güzel ancak en temizi torrent. gerçekten çok kullanışlı![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
yok bittorrent degil µtorrent yukle www.utorrent.com dan. o daha küçük bir ve daha kullanışlıdır. port açma ile ilgili sorunun olursa yaz hemen hallederiz. arena-tr davetiyesi için 3rk4n nickli arkadaşla iletişime geç. bunun dışında demonoid davetiyesi için bana pm den bir mail adresi yolla. ve;
bittürk
turktorrent
leechteam
duqa
turknova
sitelerine üye ol.
sonra bak keyfine.. işte beleş rapidshare budur![]()
hazir konu acılmişken bedede utorrent kullanıorm ilk 2 tane film indirdim programı deneme amacli güzel hizli indirdi sonraki postalarda hep 20 kb 10 kb ile indirdikleri var neden böyle oLuyor anlamadım
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)