davetiye ayarlıycak warsa bende alıyim=)
bide zamunda diye bi rus sitesi wardı ama rus olunca dosyaların çoğu belli içerikli oluyo=)hahah
Printable View
davetiye ayarlıycak warsa bende alıyim=)
bide zamunda diye bi rus sitesi wardı ama rus olunca dosyaların çoğu belli içerikli oluyo=)hahah
sadece bitturk'u kullanıyorum, 2 adet de davetiyem vaR:)
Bitturk de şuanda üyelik açık sanırım bi bakın.
www.turknova.com davetiye yok ratio ya dikkat edin yeter ben banlandım çünkü... :d
www.zamunda.net bugüne kadar aradığım herşeyi bulduğum en iyi torrent sitelerinden biri.
azureus'ta crack yaptıktan sonra ratio sorununuda çözüp sınırsız download yapabilirsin.
upload olmadan 1 yıldır 1tb'den fazla download yaptım hala üyeyim ve download'ım 10 gb gözüküyor tavsiye ederim :)
iyide bu tip siteler paylaştıkça download hyapmanıza olanak verir??
yani indirip paylaşmamak cok yanlış ...
1 dosya ile download ratio'nu sabitliyo ve hiç download yapmıyomuşsun gibi gösteriyor. Upload yapamasanda download'da yapmamış gözüktüğün için siteden atılmıyorsun. normalde torrent sitelerinde upload yapmassan tahmini 20 gb'dan sonra atılırsın :) (Not: her sitede bu yemiyor bilgin olsun Örn: torrentbytes.com gibi )
bu konuda haklısın ama bazı siteler'de bu konuda çok acımasız olduğu için mecbur kalınabiliyor.
aynen şu crack nasıl olucak biraz açın yaw:D
Fake upload olayı her sitede yemiyor ama yiyenlerde de çok işe yarıyor , bir akşam açık unutmuşum 200gb fake upload yapmışım:D atmdılar allahtan.
@ ef186 , valla dediğin gibi bu olay yanlış ama yurtdışı işe bizim bağlantımızı karşılaştırınca zaman zaman fake upload yapmak gerekiyor.
BEn genelde indirdiğim dosya boyutu kadar upload yapıp sonra paylaşımdan kaldırıyorum ama ratio olaları girince işin içine fake kaçınılmaz
Ben bunu kullanıyorum
http://thepiratebay.org/ ne kadar iyi bilmiyorum :)