pekı lcd alcaklara full hd 100 mhz olarak tawsyen nedır ?
Printable View
o konuyuda izah edeyim
uzakdoguda panel kabin ve pcb (main board) yapan firmalar var bunlar kendi aralarında ürün takası şeklinde alışveriş yapıyorlar ve ortaya 3 yada 4 farklı firma çıkıyor. bakıyorsunuz hepsi aynı ürün aynı kalite kullanılan malzeme aynı oldugunu görüceksiniz...
ben samsung tavsiye edebilirm 132 ekran arayanlar için ozellikle ps3+gt5 le çok keyifli :D
ayrıca hdmi kablosu haricinde başka kablo kullanıldıgında görüntü hd (high definition) olmayacaktır....
106 full hd odamda TV im var fakat digiturk u bugun iptal ettirip Dsmart HD ye gecmek istiyorum yorumlarınız nelerdir + ve - leri nedir suandada kampanyadaymıs 1 nisan a kadar 249ytl yıllık
bu 249 dısında cihaz ucreti falan yok mu peki sadece odenecek olan 249 mu yani? :confused:
vestel lcd'leri nasıl bilirsiniz varmı kullanan?
ozgur ben kullanıyorum bu piano black falan filan tam modelini blimyorum 106 ekran full hd pixelance sanırım seri
sanırım 7-8 ay oldu ilk çıktığında almıştım oldukça uygun bir fiyata
hem ps3 hem bilgisayar hem tv sürekli bağlı kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım oldukçada verimli goruntu konusunda
o zaman güzel
valla alıcas tv yi anne baba izlicek,film falan 40yılda bir izlenir.
türk kanalları izlencek %99:D
anne baba kullanıcaksa çok detaya gerek yok zaten zor oğreniyorlar :)
digiturk kumandasıda zaten vestel lcd yi kontrol ediyor çift kumanda olayıda yok :)
LCD tv alacak kişilere tek önerim pioneer'dır. Her yıl arka arkaya en iyi LCD ödülünü almaktadır. Sharp ve philips'te diğer kaliteli mallar. Sony alacaksanız W serisine pek bakmayın 1,800tl'ye 102ekran 30:0000 kontrast ıhıh. Uydu olayına gelince dreambox 800hd tabiki en iyisi ama o kadarda verilmez. Next 2000serisi orta sınıfın direğidir 150tl :) Türkiye'deki servis ağı çok büyük next tavsiyemdir.
Kumandacılara da logitech harmoni tavsiyemdir 32adet cihazı aynı anda kullanabilirsiniz 99tl mi neydi o da :)
pioneer rekabete dayanamayarak uretimi bıraktı artık tv yok :) aryıca ben panasonic urunleri uzerine tanımıyorum plazma olarak lcd de artık tüm markalar iyi :)