.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı
Hayır yahu yanlış anladınız beni...Milyonlarca euro verip bunu almak yerine,F430 alsın,geri kalan para ile bir cocugu okutsun atıyorum,okul yapsın,birşey yapsın...ölmez ya diyorum...FXX almasın,Scuderia alsın,Gallardo alsın...FXX nedir yani yolda süremeyeceği bir araç sonucta...Gerçi dünyada daha ne adaletsizlikler var,bu yanında bit kalıyor o ayrı..
Sokağa çıkamadığı çekici üstünde bir yere gidemeyeceği anlamına gelmiyor. Ayrıca istiyorsan sende aracını komple yarış aracına çevirdikten sonra trafikten düşümünü istersin. Aracın tüm trafik kaydı silinir plaka ruhsat teslim edersin. Seninde aracın sokağa çıkması yasak olur. Ama çekici ile götürürsün etaplara yada pistlere. Kimsede karışamaz. Sokağa çıkması yasak diye zincir yada parmaklık ardındamı duracak ?
Yani demek istediğim bu..Çekici ile gezmek için mi bu kadar para veriliyor? Görgüsüzlük bence.Oldu olacak F1 aracı alsaymış bari tam olsaymış...
Kişisel fikrim arkadaşlar yanlış olmasın yani,kesin böyledir demiyorum yanlış anlaşılmasın..Bana çok adaletsizce geliyor.