Geçen ay başladığımız KUMHO DRIFT MAGAZİN projesi ile Dünya'dan ve Türkiye'den haberler ve pilot tanıtımları artık her ay daha geniş yer bulacak ;)
Printable View
Geçen ay başladığımız KUMHO DRIFT MAGAZİN projesi ile Dünya'dan ve Türkiye'den haberler ve pilot tanıtımları artık her ay daha geniş yer bulacak ;)
güzel olmuş güzel :D
herzamanki gibi güzel alıp incelemek şart :D
Icerik guzel gorunuyor elinize saglik.. Yalniz kapagi biraz basit buldum, arkaplanin bilgisayarda boyanip hazirlanmasi pek guzel olmamis bence..Aracin fotografi nasilsa o sekilde konsa ve saga sola dergideki arabalarin fotograflari serpistirilse 1-2 tane hos olurmus..
Hayırlısı olsun açıkça söylemek gerekirsa kapak sayfasını pek beğenmedim yani arabanın arkasındaki imaj çok sade kamış yani ne bilim bizim hoca böyle bişi götürseydim
beğenmezdi :)
Ve bence kapak arabası olacak bi görsele sahip değil 3000GT 200SX daha güzel olurdu bence kapakta.
Tüketici yorumları :D ..... kolay gelsin :)
ediy: 200sx de RC miş galiba :)
Atıl abi elinize sağlık guzel olmuş ama bence kapak çok sade olmuş.Albenısı daha cok olabilirdi..Tamamen iyi niyetle sölüyorum sonra yanlış anlaşılıyorum söliimde önceden :)
Ellerinize sağlık güzel bir sayı olmuş yalnız atıl abi bende kapak konusunda hem fikirim diğer arkadaşlarla yanlış anlaşılmasın tabi kesinlikle emeğinize sağlık..
evet biraz cansız olmuş bende katılıyorm:)
Güzel Bir sayı gerçekten paylaşım için teşekkürler ;)
Biran önce Almam Lazım :) Benim Sanal Çalışma Çıkmış ;) Ayrıca Teşekkürler.
Kapak konusunda yanlış anlaşılacak ya da anılanacak bir durum yok, sizin görüşünüzdür ;) Eleştiriniz için teşekkürler. Dergiyi aldıktan sonra da yorum yaparsanız seviniriz...
güzel sayı olmuş
Çok başarılı araçlarda her biri birbirinden fenaaaaaa
arkadasımın cliosu bu dergide yer alııyor.yarın alıcam bi tane :):)
Kapak konusunda bende katılıyorum diğer arkadaşlarıma,içerik güzel gözüküyor çoğu zaman olduğu gibi;alışmışız renkli kalabalık kapaklara bu biraz jdm olmuş çok sade:D