bu soruma cevap alamadım hala durduk yeremi arızalandı şanzımalar yoksa hormu kullanıldılar acaba?
Printable View
eğer imzanızdaki araç ise comfortline sanırım. Turbo egzoz valfi denilen parça zaten çok sorunluymuş servise gittiğimizde servis çalışanları direk "kesin rb211" dediler :) Benim araçlar için görüşüm şu, araç tamamen şans işi alırsınız tık demez alırsınız nalet olsun dersiniz. Zaten sorunsuz bir araç olsaydı başka araç olmazdı piyasada :) Siz aracınıza iyi bakarsanız bakımları vs. fabrika hatası da yoksa size hiçbir sorun çıkarmaz. Aşırı besleme bir araç kullanıyorsunuz dikkatli olsun özellikle tsi için çok stresli zaten. İşallah arkadaşlarımın yaşadığı sorunları siz yaşamazsınız
pardon hocam şimdi gördüm özür dilerim,
evet durduk yere arızalandı.
Arkadaşımla eskişehir'e gidiyoruk arkalı önlü kendisi orada okuyor. 110-120 ekonomik spec gidiyoruz. Bir anda 4lüleri yaktı kenara çekti. Dediki kanka 3 ve 5 yok :(
Diğeri ise arkadaşla nargile cafede oturduk çıkıyoruz araçlarımızda arkalı önlü park halinde, aracını çalıştırdı 1e atıyor tak atıyor 1e atıyor tak atıyor 2ile kalkmak zorunda kaldı zorlaya zorlaya. O halde Eskişehir'e gelmiştik zar zor onunda 1-3-5 yoktu:(
:) teşekkür ederim dostum evet araç imzadaki araç.
Dediğin gibi şans işi,alakasız olacak ama bunu söyleyince herkes bi yadırgıyor fakat zamanında bir ark. Fiat almıştı, aracı satmaya çalıştı sonra, araç full boyalı dediler. Yok kesinlikle boya denildi. Sonra fabrika vs.. araştırıldı araç boyaya giren son bant içinde bulunuyormuş ve böyle boyada kat farkları oluyormuş.:)
Yani tamamen şans :)
ya aslında ben daha çok, gereksiz donanım derken koltuk kaplamaları, döşemesi, çelik jantı, park sensörü blutooth kiti, mp3 çaları falan kastettim.. genelde modifiyeyle ilgilenenler bunları değiştiriyoya ondan söyledim. ama sen daha çok premium paket düşünüyosun sanırım, bunlar bide onun üzerine ekleme oluyo sanırsam. tabi arabadan arabaya değişiyoda. çok boş araba bende sevmem, içine baktığında alasın gelmiyo zaten, premium paket tercih edilebilir, ama dediiğim gibi onunda üzerine ekstra istenen gereksiz donanımlarla full olmasınında gereksiz olduğunu düşünüyorum benim aracım gibi.. satarken hiçbi zaman değerini alamicam, bundan 10 000 tl lik farklada 207 vardı, 2. ele düşünce adam diyoki sana çok daha ucuzunu alırım olmayı versin o,bu,şu.. neise tabi herkesin kendi zevkidir..
başlık enteresan.
bide konu sohbet degıl karsılastırmalar bolumunde olmalıydı.
Ama şöle bişi var DSG gerçekten mükemmel bir şanzıman manuelden daha sarsıntısız ve hızlı geçişleri var. Sanırım listede golf ile 308 arasında kaldınız en iyisi, eskişehir sanırım sizinde memleket. Showroomlar zaten yanyana önce pejoye uğrarsınız sonra vw'a sonra kararınızı verirsiniz:)
O konuda ikinci el vs... haklı olabilir insanlar bende eskiden öyle düşünüyordum.
10.000YTL fark veriyorsun sonra 1.000YTL fark ile ikinci el olarak satıyorsun.
Ama bundan önce kullandığım araçlar hep orta donanımdı, satarken normal sattım fakat full araç kullanma zevki yok hiçbirinde.
İmkanım oldukça full+full alma taraftarıyım bende. Kişiden kişiye değişir tabiki :)
(kimse yanlış anlamasın :D)
orası öyle.. bende böyle boş araçlara bindiğimde tuhaf oluyorum, kendi aracıma alıştığımdan, belki bende mutlu olmam öyle bir araçla, herkesin alışkanlıkları farklı tabi benimkisi böyle olmasına rağmen, aracımı satmaya kalktığımda çok sıkıntı yaşadım, ekonomik problemde olduğundan sıkıntı yapıosun, şimdi full+full aaraba olmasada olurmuş demeye başladım..
neyse umarım en iyi kararı verirsiniz, ve mutlu olursunuz aracınızla, tekrardan, şimdiden hayırlı olsun diyorum.
Simdi soyle soyliyeyim marka fanatikligim yok zaten kendi araclarim arasinda ayni marka olanda yok mazda toyota subaru nissan vw mercedes gibi hepsi birbirinden farkli. Sirkette 307 lerimiz var gecenlerde bindigim arac 140 binde idi aracin degismemis yeri kalmamisti resmen tabi araclar sirket araci oldugu icinde hor kullaniliyor bunu belirteyim. Bende eski kasa 97 bravo da var biktim satmaya caliisiyorum satilmazsa hurdaya vericem!!! Sirkette yeni kasa Bravolarda var 60binde her tarafindan bir tikirti sesi geliyor yeni araba demeye bin sahit lazim arkadaslar birde romanya yollarinda dene sen bunu (genelde yollari cok kotu delik desik Bukrest haric) o zaman gor arabanin parcalarini yolda birakicaz gibi geliyor dediler. Ben onlarin yalancisiyim benim gordugum her yerinden gelen tikirtilardi. Bunun yaninda golflerimizde var golf 4 lerdeki genel sorun elektrikli on camlarin calismamasi kronikmis benim 3 tede ayni sorunum olmustu ama tikirdi ivir zivir yok aracin icine bindignizde dierlerinden daha farkli oldugunu gosteriyor. Dedigim gibi goruslerimi dilim dondugunce yazmaya calistim araclar tekrardan belirtim genelde hor kullanilmis sirket araclari. Benim tercihim golften yana. Simdiden size hayirli olsun arkadasim ne alirsaniz alin kazasiz belasiz surun.
aslında sorarsan bravoyla vw arasındaydım ama azönce opsiyon listesini iyice inceledim yahu 44 mliyar verilip alınan bi araçta enazından adam gibi fonksiyonel koltuk hadi onuda geçtim kararan iç dikiz aynası olur be kardeşim bu araç cidden boş cruse controlde yok en önemli şey her neyse yarın evden çıkıcam benim istikamet ter belki bilirsin eskişehirin girişinde yunusköy sitesi var mercedesten önce orada oturuyorum:D yani önce vw sonra peug a gidicem iki aracıda test edicem sonrada fiat bi fiat bayisine
Golf's sıraya yazıl bence ;)
birde bir sorum daha olacak arkadaşlar motor ve şanzımana baktığımız zaman bravo 308 e baya fark atıyor tabi fabrika verilerine göre ki biliyorsunuz fabrika verileri herzaman doğru olmuyor siz bu konuda ne diyorsunuz bravo motor ven şanzıman konusunda üstünmüdür?
kesinlikle 308 dizel otomatik bence mükemmel ben 35.500 TL sına aldım
donanım ve fiyatı da goz onune alırsak bence peugeot 308, golf düşük paketle bence hiç kendini gosteremiyor diğer paketleride inanılmaz pahalı ,civic hb goruntu ve donanım olarak çok çok iyi ama 1.4 + i-shift bence olmamış 1.8 duşunursen kefil olurum 2006 da sıfır aldık hala tık demedi :) bravo çok iyi bir seçenek ama nedense o arabayada ısınamadım çok :)
golf veya civic derim :)
kesınlıkle golf derım donanımdan ayrı olarak cok guwenlı bır araba olarak lıstedekılerden sıyrılıor...