Opel Insignia OPC V6 4x4 320 hp.....
![]()
Opel Insignia OPC V6 4x4 320 hp.....
![]()
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
bence şekil olarak çok güzel bir otomobil![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bence kapı kısmı flan çirkin
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Neden yeni araçların hepsinin camları küçülür ki? Eski araçlara bak. Camlar ne güzel yere kadar
Fakat bagaj yüklemek sıkıntı olur alanlara.
bence harika 1 dizaynı war .... ama 4*4 bence gereksiz bu araçta....
80.000 sipariş gelmiş fabrikaya GM'in kahramanı olduÇok iyi yapmışlar... Harika duruyor. Bi kaç dergide ve internette görmüştüm E segment araçlarla karşılaştırıyorlar, Hatta karşılaştırdıkları araçlar içinde baya iyi sonuçlar alıp bazılarını geçiyor adamların yaptığı teste göre bu testler içinde Bmw 5, Mercedes E, Audi A6 gibi araçlar vardı ama anlayadığım, aynı klasmanda bi araç ürettikleri halde neden klasmanındaki sporcular kadar güçlü bir motora sahip değil.
Karoser özellikleri donanımı bakımından E segment Motor gücü bakımından D.
Ama herşeye rağmen alınacak bi araç olduğunu düşünüyorum...
Standartı bile cok cok güzel, OPC müthis olur herhalde![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
2.8 260hp 4x4 modeli Cosmo donanımıyla 128bin'lira idi ötv indiriminden önceŞimdi 122bin olmuş tabi opsiyonlar hariç, birde sport modeli var oda 116bin Tl aynı motora sahip ve uzun bi opsiyon listesi var Ancak 1.6 Turbo 180hp gayet yeterli bi seçim olacaktır diye düşünüyorum
kaynak: http://fiyatlistesi.opel.com.tr/
insignalar cok hos opc de fena olmus su bilgileri verelim opc fiyatını düüsünmeden
en düsük benzinli
Insignia NB 1.6 115 HP - Benzinli Edition 43.373
en düsük dizel
Insignia NB 2.0 130 HP - Dizel Edition 67.325
buda en pahalısı
Insignia NB 2.8 260 HP - Benzinli - Adaptif 4x4/Oto.Şanzıman Cosmo 122.043
+ olan ekstralarıda birazcık pahalı
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)