foto varmi?
Printable View
foto varmi?
ortalıktan 3-4 araba ekledim ozaman, bunlar dışında typerlar, porscheler, bmwler fln epey araba vardı tabi ama pek çekmedim ben, onları da eklerler arkadaşlar. ttsler çok güzel süreler çıkardılar, 34 plaka rx8 de iyiydi, saabı da ayrıca kutlarım tahminimden iyi süre çıkardı. genel olarak güzel bir gündü güneş dışında, muhabbetler çok iyiydi kaan ve ferhat saolsun ufkumuz genişledi:D
http://img23.imageshack.us/img23/3787/img2157o.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/8818/img2148dnn.jpg
http://img25.imageshack.us/img25/3888/img2151b.jpg
http://img22.imageshack.us/img22/8592/img2156h.jpg
çok güzel bir o kadar da yorucu bi gündü :)
motorsporları hariç başka hiçbirşey beni 3 saat uykuyla bütün gün ayık tutamazdı zaten :D iş gereği sabah 4 te yatıp 7 de kalktım ama çoook eğlenceli bi gün geçti.
36 araç katılım vardı ve seyirci kalabalıktı ve çoğunluğuda burda ne var diye gelen tipler değil işi bilen kişilerdi.
bikaç ufak aksaklık oldu tabi ki ama olur,bi ara elektrik gitti bi tane köpek çıktı piste buğra köpeği kovaladı :D:D resmini çektim abicim o arada, yarın eklerim :D
15 tur attım çok da kötü tur attım arabayı kırmayım derken :D sonlardaydım valla ama gene de eğlendim emeği geçenlere çok teşekkür ederim ;)
bi dahaki seferin tarihini erkenden söyleyin de adam gibi bi balata alayım ne çektiysem frenlerden çektim habire şiştiler :D:D
devamını beklioruz ;)
başka atıl abi buğra abi olmak üzere oytun ,can, buğra ve emeği geçen herkese çok teşekkürler ,elinize sağlık ;)
benim için günün 2 süprizi var derece olarak
biri 1.4 95 bg punto ile emir
biri de 1.8 laguna ile sensin abicim :D
ilk başlarda 1.25 lerde dönerken 1.13 lere nasıl çektin işin sırrını bi anlatsana :D
ağır bi arabayla bu kadar iyi dönülebileceğini düşünmezdim:icon_tup::icon_tup:
org on numaraydı ben cok eglendım sahsen..arasıra cıkan aksaklıklar bence normaldı sonucta 36 aracın yarıstı bı etkınlıktı..1 eksık 1 fazla 15er tur attılar,pıstte hıc bır zmn 3 arac olmadı..bundan dolayı azcık beklemek normaldı;) cok gulduk cok makara yaptık:D emegı gecen herkese cok tesekkurler..gunun kahramanları kuledekı arkadaslar,jan ve vıdeo master bugraydı:D susuzluktan en son mustafa abı cımlerın suyunu sıkıyolar demıstı:D janda cekırge avlayıp beslenmıs:D
benım safety car fotolarım nerde:D
bu arada ttlere helal olsun..boyle kuka acan ekıp gormedım:D ılk sıradakı acıyo 2. zmn yapıo toplanana kdr:D gercı bugra takıpteydı bazı surelerı ıptal edıldı..ttlerıde tebrık ederım..bugra,atıl abı ve oytunuda tebrık ederım..bu arada amele yanıgı mevcut;)
edooooo msn
Şu dakika itibariyle eve girmiş bulunuyorum. Organizasyon tek kelimeyle İNANILMAZdı. Gelmeyen ve gelemeyenlere söyleyeceğim; çok büyük şeyler kaçırdığınız :) Makara, adrenalin, heyecan, aşk, şan şöhret :p Hepsi vardı bugün. Pist içerisinde bulunan %80'lik bir kesimde feci derecede amele yanıkları oluştu :D Çok güldük, çok eğlendik ve ekipçe çok yorulduk.
Bizi İzmir'de ağırlayan abilerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bir çok yeni insanla tanıştım. Mesela CEM :D Hepside birbirinden sıcakkanlı ve bir o kadarda delikanlı insanlar. İzmir'e hayatımda ilk defa gitmiyorum fakat ilk defa İzmir'de böyle bir ortamda bulundum. En yakın İzmir organizasyonunu iple çekiyorum :)
Videolardan bahsetmek istiyorum. Bana çekim sırasında yardımcı olan Jumbo Ali'me ve ismini sayamadığım herkese teşekkürler demek istiyorum öncelikle. Toplamda 120 dakikalık pist görüntüsü çektim. Hemen hemen bütün araçların 5-6 turluk görüntüleri mevcut. 8 farklı noktadan çekimleri yaptım. " Pist Günleri " adı altında 30 saniyelik ufak bir teaser yayınlamayı planlıyorum. Bunun haricindeki kompozisyon yada istekleriniz için MSN yada E-Mail yoluyla görüşebiliriz. Yani dileyen araç sahiplerine özel kurgular yapılacaktır. İster kendiniz için, istersenizde yarışan kendi ekibiniz için. Süre sınırlaması kesinlikle yok.
Ayrıca, günün tüm video ve fotoğraf görüntülerini kapsayan özel bir DVD, ufak bir ücret karşılığında " www.pistgunleri.com " web sitesi üzerinden " Pist Günleri @ AutoDrom İzmir " adı altında satışa sunulacaktır.
MSN & E-Mail : ba@hotmail.com.tr
Teşekkürler :)
Öncelikle İzmirli Tüm dostlara ;
Tüm türkiyeden yollara çıkıp gelen katılımcılarımıza ;
Pist içinde bizlerle çalışan Ekip arkadaşlarımıza Yürekten teşekkürlerimi sunarım .
İzmirde çok sıcak bir gün geçirdik hem hava; hemde pist heyecanı açısından.
Tabiki bir iki aksaklık yaşadık ama biz bu işi severek yapan ciddi bir ekibiz bu nedenle izmir pistinde yapıcağımız 2. organizasyonumuzda tüm ekibim ve ben adaptasyon sürecini aşmış; Pistte Gördüğümüz teknik eksikleri tamamlamış olacağız .
Bu tür organizasyonlarda dışardan görünmesede kukalar şiganlar ve otomobiller farklı noktalardan izlenip tüm hata ve detaylar belirlenmektedir .
TTS li arkaşalar da artniyet içermeyen ancak pistin verdiği heycana kapılıp sürüş hatası yapıp şiganlardaki kukalara çarptılar diğer birçok yarışmacı gibi .
Şiganların açık olduğu anlarda ve şigana çarpılarak geçildiği zamanlarda çıkan tüm tur zamanları o an kulede iptal edilmiştir.
Bu nedenle aklınızda bir soru işaret kalmasın tts in en iyi zmanından 2-3 saniye daha iyi zamanları bu sebeplerden dolayı zaten sonuçlara yansıtılmamıştır.
36 Otomobil 1 gün İzmirin mütiş sıcağı Kuvvetli izleyicisi ile güzel ve keyifli bir gün geçirdik.
Bu nedenle ben sizlere teşekkür ederim .
K.Buğra YILDIRIM
herşey için teşekkürler yorgunluktan 5 tur atıp eve dönüş yaptım gayet zevkli ve makara bir gündü bide yorgunluğum olmayıp günü tamalayabilseydim daha da güzel olucaktı.
tekrardan emeği geçenlere teşekkürler.
Organizsyonu son dakikalarına izlemeye gelebildim.Fakat orada konuştuğum abilerim bana günü anlatıp fotoğrafları gördüm çok zekli ve makara bi gün geçmiş.Gelmemekle çok şey kaçırmışız.
Yorgunluklara,ufak tefek eksik ve aksaklıklara rağmen,çok güzel bir gün geçirdik alınan keyf bunlara değerdi.Organizasyonda emeği geçen,yarışan tüm arkadaşlara tebrik ve teşekkürler...
[QUOTE=Buğra A.;638733]
" Pist Günleri " adı altında 30 saniyelik ufak bir teaser yayınlamayı planlıyorum.
QUOTE]
hacı yapmısken azcık uzun yapta fılm gıbı ızleyelım;):D hızlı ofkelı 4ten daha cok tutar:icon_tup:
tiizırı bekliyorus buğra :D
benden de bişiler ekle :D