piyademisin?
Printable View
325 ksd askerım şafagım 44 suan necabuk gectı kastamonu cıkıcak arkdaşlar benle ırtıbat kursun hayırlı olsun yazında cekılmez askerlık bea bundan sonra belkı kısa kalkıcakmıs şanslısınız ayın 12sınde askersınız fazla esya almayın yoksa elınızde kalır.9
onedemek ya kısa kalkıcak agustosta muaynem war senın soledın lafa bak ya kısa kalkmas en azından kalkmamalı:)
kısa kalkmazda astglik son demlerini yaşıyor;)
şu kısa dönemin kalkması konusundada saglam bi bilgisi olan varmı bize de yardımcı olsa her kafadan bi ses çıkıyor
309dan size selamlar olsun kardeşlerim :)
hayırlı teskereler
yok olm sert tepkı wermıorm adamın yureını azına getırosn surda 5 ay askerlık yapıp gelıcem heweseımı kursamda bırakıosn :)
oh fenaydı ya
4te gittik sıra aldık falan 6.30 içeri giriş 12.15 çıkış 1.30 eve geliş 2.30 yatış 19.30 kalkış:D
işin komiği üniversitede 4sene dersime giren ve çoğunlukla beni bırakan hocayla karşılaştım oda askere gidiyormuş
vaay hocam tertip mi olduk diye omzuna vurunca bir bozuldu ama artık hocalığı kalmamış pek:D
inşallah kardeşim
Hoca işi iyimiş:D:D
peki ben bişey sorcam silüs için şubeye gidilcekmi? netten sonucu görüp direk birliğe mi teslim olucaz?
içimden bir ses ankara diyor Özgür...
kısmet :D .