bende yarın sabah sınava gidicektim ama sıra alındığından haberim yoktu...
çok beklicezmi şimdi :(
Printable View
bende yarın sabah sınava gidicektim ama sıra alındığından haberim yoktu...
çok beklicezmi şimdi :(
erken gitmen gerekiyor ben 6da ordaydım 1009 no ile 8de girdim
asteğmenlik için sıkı eğitim şart kolay değil karakol yada takım komutanı olma ihtimali yüksek
sonuçlar belli olduktan sonra herkes nereye düştüğünü yazarsa birbirimize yardımcı olalım :)
şimdiden vıcık vıcık etti sanki :D
sabah 5 tuzladaydim.aldigim sira no 560
:) 6.30 gibi iceri aldilar.12.30 disaridaydim sinava gidecek arkadaslara kolay gelsin diyorum
4 olduk :D
yanımızda bişey getirmemize gerek varmı
bize verilen zarftan başka
saolasın
hepiimize bol şanslar:)
Hayırlısı olsun herkez için Kütahya'ya bekleriz rahat olursunuz havacı olursanız ;)
hadı alt devremı beklıyorum .kastamonuya duscek varsa yandı:)
bugun gittim sınavı oldum 3 saat kadar sürdü beklememiz bide ilk yemeğimizide yedik
bol yağlıydı ama olsun alışmak lazım :D
arkeoloji mezunuyum.ben isteklerimde kısa ve komando olmak istemiyorumu işaretledim ama uzun ve eğirdir dağ komando cıktı:rolleyes: açıkçası pek tercihe ve meslege bakmıyo birazcık sayısal loto gibi:D neyse eğirdirden sağlık nedeni ile refüze olduktan sonra tuzla piyade okuluna geldik yaklasık 450 astegmen adayı burda eğitime devam ettik tuzlada geçirdiğimiz 2,5 ay 10 sene gibiydi gerçekten bazen eğitim sırasında erlere bile özendiğimiz oluyordu. sabah 5.30 dan aksam 11 e kadar eğitim kesintisiz oluyor. günde 10 km intikal dışı yürüdüğümüzü bilirim ayrıntısı cok yaz yaz bitmez ve sonunda en önemlisi kura çekimine geliyo sıra, ben edirne mekanize tugayını çektim ve yaklasık 20 gündür takım komutanı olarak görev yapıyorum. Astegmenlik gereginden fazla sorumluluk yüklenen bir konum açıkçası kısa dönem olmayı hala isterdim yani hem avantajları var hem dezavantajları ama hayatında bir daha yapamayacagın yada göremeyecegin seyleri subay olarak yaşamak güzel tabikide. Eğer gerçekten olmak istiyorsan güzel birşey asteğmenlik ama devlet sana olacaksın diyincede yapacak bir seyin kalmıyor açıkçası:confused: biraz uzun oldu ama bu konuda sormak istedikleriniz olursa memnuniyetle cevaplarım:icon_tup:
hmm t.ederim açıklaman için.kısmet bakalım nasıl olcak.nette açıklandıktan sonra direk birliğe mi teslim oldun yoksa şubeye tekrardan bi evrak için gitmek gerekiyor mu?