Batı kışla çıkmış kardeşim sagol artık hayırlısı gitcz gelcez her vatan evladı gibi işallah.Kıbrıs çıkmasın artık o adadan kurtuluym Lost gibi olucam walla:D
Printable View
Torunlar gelin gelin...
Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay gelen ulaşsın bana...ki özellikle 3'üncü Hd.Alayına düşecek olanlar,
zaten Urfaya gelen nereye gideceğini bilmiyo genelde tugaydan dağıtılıyolar, inşallah urfada tugayda kalırlar...
şafak: yazı ile; otuzdört
325 ler bıtırıyor bugun dısarı cıktım sıvıl olmak cok hoş:)kastamon8u yok deılmı:)
şafak 12 den sonra 34 istanbul spec ah ulen bıtırdık bea azkaldı dun ark ayagını kırdı teskere aldı :)ama gıderken guluyordu:)uzuldumu sevındımı anlamadım:)
45 kala bilegini kıran arkadasım akşam koguşta halay çekecekti utanmasa :)
kastamonu ılgnc yer vukuat sehrı 2.5 ay oncede kendıne sıktı bırı kulede vatan haini oldu damarı hesap edemedı sanırım yazık :(ust kogustaydı...
turkıyedekı jılet tıner ve hapıs yatanalr kastamonuda:)86.3 bıtane var 4sendır asker:):):):):)
arakadaşlar kırklareli tarafına düşen varmı mühendis falan varsa alaylardaki teknik bürolara geçin bol bol inşaat projeleri yaparsınız (makina,inşaat,elektirk ve mimar) :D
323 Kd. hayırlı teskereler beyler...