En güzel dayak sahnesi brian fbi ajanını duvara vurdugunda oldu :D
Printable View
En güzel dayak sahnesi brian fbi ajanını duvara vurdugunda oldu :D
Aynen yaa o çok fenaydı 2 hamlede adam nakavt:D
en güzel sahnelerden biri galiba brian in gt-r melezini yaptığı saniyelerdi ;);)
Asıl ben şoku bütün el konulmuş arabaları görünce yaşadım:D
filmde o kadar saçma şey var ki... bende farkettim o olayı, 2 duvara çarpılan adam yüzü gözü mosmor şiş gezerken Brianda o kadar yumruk yedikten sonra çizik yok ... :). serinin en kötü filmiydi bence, FF2 bile daha iyiydi. Sırf kadroyla işi götürmeye çalışmışlar bu filmde...
Serinin en kotu filmimiydi :S Ypmayin goznuzu seviim :D
Kurgu,aksiyon vs. 10numaraydi ciiddi anlamda cok guzel olmus film,guzeldi yani :D hehe:D
Detaylara takilmayin o kadar..
onur bakırkoyde busted oldun :)
SPOILER (filmi izlemeyenler okumasın :))
Yav detay da detay deil ki. Bilimkurgu yapmışlar. 3 tane kıçı kırık uyuşturucu kaçakçısı koca dağın altını kazmış tünel açmış :D. Bir de kamera turunu tamamlayacak da bunları görecek diye tünelde deli gibi basmanın ne anlamı var, madem kameranın saniyesini biliyorsun yavaş yavaş gidersin alttan kamera dönünce gene çıkar devam edersin yoluna :). Toprakta dip gaz yapınca da kafa kaldırıyor araba o da bomba :)
21:30 Tepe nautilius da seyredecem kısmetse bizim ufaklık tahminen 9 gibi uyur bizde anneme bırakıp kacacaz eşimide kandırdım çıkışta saçma sapan hareketler yapmazsan gelirim dedi :) ( Tokyo dirt sonrası tepe nin otoparkının alr katında sirketin mondeo sunu gobekten direge sokuyordumda )
:S:S:S chargerin oyle yalandan toplanmış halini gorunce sonda herşeyy pufff diye uçtu gitti :S:S:S
az önce geldim o kadarda güzel bir film degildi...
film biraz geri kalmış 10 sn lerden bahsediyolar :)
İdare eder film. kurgusu aksiyonu güzel ama hızlıveöfkeli pek bi sahne yoktu ;)
Ben ıstınye parkta seyrettım cuma akşamı çıkışta gencin biri kapalı otoparkta yanlıodu :D :D :D
akşam cinemadan çıkıp 62 impalama atladığım gibi transam edasıyla bi boğaz turu attım (koldan 3 vites) :D
Bugün sahilde yanlamaya çalışan bir leon arkasındanda corsa patladı. Filmin etkileri kendini göstermeye başladı sanırım:D
Bence Serinin en güzel filmiydi...
bende izledim
güzel film Allah var.. Vin Diesel kadar karizmatik adam azdır valla.. hele bi sahnede omzundan bi kurşun yiyo , sonra dönüp ateş eden elemanı alaşağa ediyo.. iyiydi
toretto nun üstüne taklalar atarak gelen bir tankerin altından zor bela geçmesinden sonra ekonomik kriz bunlarıda vurmuş ekmek aslanın ağzında tabii dememle salon koptu :D
Laet olası bi yaş sınırı yüzünden bir arkadşımız giremedi ve izleyemedik :Deli: :ofk: :(
super super super super :D:D
valla serinin en güzel filmiydi bence güzel sahneleri yazmakla bitmez
Bu filme yaş sınırı konmasınıda anlamış değilimya neyse.. Bu arada inşallah bizim gencler tankerlere takla attırıp altından gecmeye calışmaz :hahaha:
tokyo drift 'ten sonra dünyada bir akım başlatan film bu kez daha polisiye-macera filmi gibi olmuş ama sadece oyuncularla bile hertürlü kendini kurtarır.
yani beğendim :)
internetedüşmedimi daha yaf :p
valla adaş ben senle aynı fikirde değilim çok beğenmedim
beyenmedim ,
kesinlikle mütişti aksiyon sahnelerinin bazıları yine klasik amerikan filmi saçmalığıydı ama güzeldi
ekstra 1 2 döwüş sahnesi olsaydı daha etkileyici olabilirdi kesinlikle :)
Bence en guzel f&f di
bazı saçmalıklar vardı mesela madem daha önce elemanlar gitmiş yakalanmış izleme cihazlarını kontrol ettiklerini biliyor olmalıydılar orda aksiyon olsun heyecan olsun diye izleme cihazı sökme işini koymuşlar saçmalamışlar
bide ben öyle yumruklar yesem Dom dan 3 gün kalkamam herif vurdukça heryerden ses geliyordu bizim cengaver cüneyt gibi kalktı yürüdü valla :D
son sahnelerdeki STİ a hasta oldum
walla bnce cok ıyıydı arada abartılada olsa fena degıldı guzel olmus 5. de ıyı olur
Akşam gidicem bende dört gözle bekliyorum