internetedüşmedimi daha yaf :p
Printable View
internetedüşmedimi daha yaf :p
valla adaş ben senle aynı fikirde değilim çok beğenmedim
beyenmedim ,
kesinlikle mütişti aksiyon sahnelerinin bazıları yine klasik amerikan filmi saçmalığıydı ama güzeldi
ekstra 1 2 döwüş sahnesi olsaydı daha etkileyici olabilirdi kesinlikle :)
Bence en guzel f&f di
bazı saçmalıklar vardı mesela madem daha önce elemanlar gitmiş yakalanmış izleme cihazlarını kontrol ettiklerini biliyor olmalıydılar orda aksiyon olsun heyecan olsun diye izleme cihazı sökme işini koymuşlar saçmalamışlar
bide ben öyle yumruklar yesem Dom dan 3 gün kalkamam herif vurdukça heryerden ses geliyordu bizim cengaver cüneyt gibi kalktı yürüdü valla :D
son sahnelerdeki STİ a hasta oldum
walla bnce cok ıyıydı arada abartılada olsa fena degıldı guzel olmus 5. de ıyı olur
Akşam gidicem bende dört gözle bekliyorum
bi saçmalıkta tünelde parçalanan dom un arabası hapishaneye giderken canlanıyo :D valla hapishane otobüsünün yanına geldiğinde dedim şimdi kafayı kaldıracak :D
çok iyi bir film değildi
güzeldi bence
@mmustu istanbulda bile ne arabalar var daha beterden toplanan :P
sarı eg yakıyor..:D
abı fılm 1 2 sahne dısında cok ıyıdı ama HAN ne alaka onu anlamadım ben olmemısmıydı o?
olaylar aynı anda gerçekleşio demek istemişler tokyo kötüydü bari bağlama çekelim die yapmışlar :D
bu arada grup komple çöküş yaşadı dom hapiste han öldü sarı bebe polislikten ayrıldı (ama artık amerikan kullanıo doğru yolu buldu :D ) domun sewgilisi öldü kardeşi o.ospu oldu :D
Bu gn gitcem inş.
hitfilmindir.com a camrip düşmüş arkadaşlar görüntü fena sayılmaz :D benim gibi bir defalığına doyamayanlara bildirilir :D
bu arada 10nisanda çıkacak olan kehanet ismindeki filmide indirip izledim dün gece çok fena birşey kesinlikle izlenmesi gereken bir film. inceden insan oğlunun ve dünyanında var oluşuna dokundurmuşlar :) adem ve havva olayınada :)
ben imprezayı beğenemedim bir türlü ya filmde