D U Y U R U
Printable View
arkadaşlar aöf de bütler kaldırımış yaw :Deli: şansa bak
ya yanlıs okumadıysam seneye artık vize ve final var büt yok.
Nerde okudun link versene yanlış okumuşsundur inşallah:D
[QUOTE=Selman;2619226]Bu aöf'ün tarihlerimi yoksa normal anadolu üniversitesimi?
büyük ihtimalle normallerin
ya cok şey okudum kafam karıstı aofdeydi sanki. bi bakayım bulursam link veriym inş yanlıs okumusumdur
bütsüz olmaz ya varmı o haberin kaynagı
normallerindir o tarih. aöf bürosunu aradım sordum kasım ve aralık arasında olacak dedi ama yinede sormakta fayda var.
bir kişide büroyu arıyıp sormadı mı tarihi hala muhabbet dönüyor :)
Bütler daha açıklanmadı yinede kayıtmı yaptırıcaz?
Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü
Her dönem için ayrı ayrı birer vize ve final sınavı yapılacak.
Açıköğretimde şuana kadar uygulanan sistemde bir yıl boyunca nisan ve mayıs aylarında bir vize ve bir final sınavı yapılıp, öğrencilerin başarı durumları bu iki sınavın ortalaması ile belirleniyordu. Yeni gelen sistemde ise artık öğrenciler, örgün eğitimdeki öğrenciler gibi bir dönemde 2, yıl boyuncada 4 sınava girmiş olacaklar. Her dönem için ayrı ayrı bir vize ve bir final sınavı yapılacak.
Yeni gelen yönetmelik gereği artık bütünleme sınavları yapılmacak. Pek çok öğrenci için bütünleme sınavı bir can damarı iken, artık bütünleme sınavına girip, derslerinden başarılı olma, bir başka deyişle sınıfı geçme şanslar ellerinden alındı.
http://www.uzmanportal.com/acikogret...nilikler.html/
kısacası geçmiş olsun hepımıze
Üniversite yönetimince yapılan bu yönetmelik değişikliği 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılından itibaren geçerli olacak ve bu yıldan itibaren eski (şuanda devam eden) – yeni tüm öğrenciler için geçerli olacaktır.
hadi hayırlısı saglam geçirdiler bu sefer 4 sınav olacakmişiz