Çalışmam gerektigini biliyorum ama masaya oturunca ders çalışmak istemiyorum :) ezberlemek yerine günde 1-2 saat bakmak daha mantıklı olacak galiba
Printable View
Çalışmam gerektigini biliyorum ama masaya oturunca ders çalışmak istemiyorum :) ezberlemek yerine günde 1-2 saat bakmak daha mantıklı olacak galiba
Muhasebe hayatımda gördüğüm en kolay derslerden biriydi kitap bile açmadan geçmiştim SDÜ de AA ile AÖF de 95 le geçtiğim bir ders :D
Valla anıl günde 1-2 saat bakmak yerine günde 1 sayfa ezber yapsan daha başarılı olursun ben 15 gün önceden calısmaya başlıyorum ve günlük çalışmam 45dk 1 saati geçmiyor.Hem sıkılmıyorum hem rahatça yetişiyor stres yapmıyorum :)
Valla taktik verin demişsiniz ben kendi taktiğimi söyledim sizlere uygulamak yada uygulamamak size kalmış :D Tabi benim dediğim sekilde çalıştıktan sonra çalışmayı ünite sonu testler ve önceki yılların vize sınavları sorularıyla desteklemenizde gerekli :)
Tamam nisanın başında başlarım çalışmaya o halde okurum anlarım sorularımıda çözerim gerisi allaha kalmış :D
ben kendimden örnek verim günde 1 saat bakıyorum 1 ünite ediyor işte yardımcı kitapla kalmadan son sınıfa geldim güzel notlarla :) senin gibide hiç bir dersi örgünde görmedim :)
bakma sen bu Evrene :) otur çalış akşamları 1 saat Anıl :) bu taktiğe şifreye ayırdığı zamanı ders çalışmaya ayırsaydı odtüde yanımda olurdu zeki :D
işi maceraya bırakma yaş 22 imiş zaten 2 senede bitirirsin paşa gibi bakarsın önüne :)
Ben örgünü AÖF den sonra kazandımda gittim ama bende örgünde görmeden önce AÖF de 3 e kadar geldim sen gibi daha sonra cok sınıfta kaldım ama örgündeki vize finallerle sürekli olarak cakıstı tarihler o yüzden cok sınıf tekrarı yaptım 7. yılım bu yıl :D
Kanka madem odtü desin AÖF başlığına niye yazıyorsun bu konuda ne işin var :D :D
:D :D maliyet muhasebesi ve finansal yönetimden tırsıyorum ama bakalım günde 1 saat çalışıp konuyla alakalı soru çözmek daha iyi olacak galiba vira bismillah :)
oku baban gibi eşşek olma olayına dönmüş Evren yazım :) Ankara'da yanımda olurdun olarak kastetmiştim ben :) Odtü de okusam emin ol senle muhattap olmazdım :D
ula hala kitap açmadım toplanıp beni dövsenize belki akıllanır ders çalışırım :D:D
bu ikinci taksiti ne zaman yatırıcaz peki bilginiz var mı ?
daha dur 1. bitsin bi