henüz gelmedi bana ama bugün yarın gelir
Printable View
henüz gelmedi bana ama bugün yarın gelir
bişey gelip gitmiycek arkadaşlar , netden kendiniz print etceksiniz , ben 2 gündür bakıyorum belli olmadı olunca yazarım unutmazsam ;)
eve gelmiyor ozaman. netten çıktı alıp selamun aleyküm diyip gircez sınıfa:DD
evet yeni uygulama :) o kağıt , öğrenci kimliği , kimlikle beraber aynen devam :)
ya topu topu iki dersim kaldı verirsem mezun olacam daha ne soru ne başka birşeye bakmadım arkadaş napsakki içimden gelmiyor:(
vallaha iki dersin rahatlığı dicem ama değil inan içimden açmak gelmiyor kiitabın yüzünü bakalım nasıl olacak sınavdan 1-2 gün önce geçmiş yıl sorularına bakıp ya allah diyip girecek gibiyim:D
Beyler hala sınava giriş yerleri acıklanmadı ne halt edicez yaw :S
vallaha bende demin baktım açıklanmamış.zaten bildiğim kadarı ile sınav giriş belgesi gelmicekmiş eskisi gibi aöf sayfamızdan çıktı alacakmışız yeterliymiş;)
haha foto bölümünde okuyan varsa kitap verebilirim sıfır el değmedi daha jelatinli orjinal poşetinde geçen sene kaldım bu senede kalıyorum öss ye tekrar girip tecil ettirmem lazım yoksa askerdeyim ekimde oy oy :)
ben yırttım kardeşim askerlikten ama kayıt yaptırmış bulunduk artık:D
ooo süpersin darısı başıma ozaman tecil üzerine tacil :)
aöfün serverlar çöktü galiba. :D
Beyler 3. Sınıf işletme de kendi verikleri kitaplara mı çalışmak mantıklı yoksa önereceğiniz bisey varmı :)
İboo kendi verdikleri kitaplar detay ve laf kalabalığından baska birşey değil murat yayınlarının 3.sınıf kitaplarını al oradan çalış derim...2 kitabı var tanesi 25 TL
Peki şimdi önümüzdeki sınavda nereden çıkacak ünite gibi bişey armı,bu arada tesekkur ederim:)