Günaydın 9 oturumu için hazırız bol şanslar :)
Printable View
Günaydın 9 oturumu için hazırız bol şanslar :)
Pazar sabahi erken kalkip sinawa girmenin guzel yani sinawdan sonra ewe gelip tekrAr uyuyabilmektir..
Allah zihin acikligi wersin hepimize..
Hadi bugun son gun kasalim kastiralim :))
ulan bi kız var cok hoş dünde bugun de aynı okuldaydık gidip açılsammı acaba kıza :D
şşt acikogretmcıler naptnz:D ben muhtemelen fnansal ve vergiden 50 den assagı not almam dye hesapladm umarm hesabm sasmaz dune gore zor bı snav gecrdm
kartal pendik gittik geldik hacı :D
Türk vergi sistemiylen - Finansal Yönetimi delip geçtim :D
Dünde bugünde harikaydı hep çıkmış sorulardı kafadan en az 17-18 gözüm kapalı yaptım. Son kastırım 2.30da hadi bakalım :D
bugün ingilizce-davranış bil-iktisattan girdim sınava ben :) şaka bi yana dün azıcık eski sorulara bakmıştım adam gibi sadece geçmiş yıl sorularına çalışılsa çok çok rahat verilebilirmiş :D
2 bucukda yönetim org iktisat teo inkılap var şiimdi onlara çalışacam bakalm sadece cıkmışlara bakacam
Ya ben ilk kez girdim sınava hiç çalışamadım ama keşke 1 hafta baksaymışım dedim harbiden çok kolaydı sorular adam gibi çalışıp girsem 7 dersin 5ini veya 6sını zorlanmadan geçerdim :(
davranış bilimleri ve genel muhasebenin içinden geçtim ama iktisatta benim içimden geçti ölümüne salladım iktisatı :D napiim ona çalışmaya vaktim kalmadıydı :D
davranış bilimleri gerçekten kolaydı :) iktisat biraz sıkıntılı geçti :D
sınava giren arkadaşlar umarım başarılı olmuştur :)
vizelerin sonuna geldik finallerde görüşmek üzere diyorum :D
iktisattan saglam kasmıslar geçmiş sorular saolsun orta sekerdi sanırım sonucları bekliyoruz :D
düne göre daha güzel geçti. geçtiğimiz yılların sorularından daha çok sormuşlardı bugün. iktisat biraz zordu ama :D
ne zaman açıklanıcak şimdi bu sınavların sonucu?