Nerden bakıyosun arkadaş ben göremedim :S Sınav soruları açıklanmış ama
Printable View
Nerden bakıyosun arkadaş ben göremedim :S Sınav soruları açıklanmış ama
arkadaslar bıdahakı sene ıcın kayıtlar nezaman baslıyor. 2 yıllık elektronık mezunuyum hangı bolumu okumak daha kolaydır maksat 4 yıllık mezun olmak
hayırlı uğurlu olsun mezunum :D 35 yetiyordu hesapladım 75 civarı geliyor. darısı hepinizin başına arkadaşlar :)
Soruların cevapları açıklanmış :D Sonuçlar değil
cevaplara göre mezunum ama sonuçlar açıklanmadan bişey denmez :)
yarına kadar açıklanırmı tek dersler ? varmı umut ? :D
Ben de bakıp bakıp duruyorum ya. :D Bi açıklasalar artık. :D
Sabahtan beri 30 kere girip baktım heralde cıldırcam :D
Bitirip askere gidecek varmı:)
Bende gidicem kasıma hayırlısı bakalım, konusunu açarım tecili bozdurunca. Gidecekler hiç değilse fikir sahibi olur, yardımcı olur birbirlerine.
Şu okulu bir bitireyim buradan 2 kişiye yemek söyleyecem inşallah o günler nasip olur :)
ne zaman açıklanıyor tek ders sonuçları var mı bi haber ?
Yarın acıklanabilir diyorlar ama belli olmuyor ki bunların işi
varmı bugün için umut :D
Noluyosa geç açıklayınca
bu hafta biter bu iş ama hangi gün işte beklemeye devam :)
Açıklanmış beyler. :D
Ben böyle bir yazıyla karşılaştım. :D
Mezun olduğunuz için sisteme giriş izniniz yoktur.
Sınavı salladım aa düşmüş 70 ile mezunsunuz dedi bu konu bana artık kilit ;) inşallah herkes geçmiştir
Artık bu konu bana kilit mezunum :) allah herkeze nasip etsin :)
Bu konu benim için burada kapanmıştır :) Yada kapanmasa mı sınava girip bi 2 yıllık daha mı okusam :D :D :D :D
Ben niye sisteme giremiyorum ya, kafayı yicem. :(
Benim icinde uzun ve zorlu surec son buldu cok sukur
Mezun olamayanlara Allahtan sabır diliyorum :)
Şükürler olsun mezun oldum. 5yıllık süreç burada bitmiştir :) Allah herkese nasip etsin inşallah
bende mezun olmuşum sene sallamadan hallettim çok şükür :D kasımda askerlik yolu göründü :)
Ben normalde 31.12.2017 tarihine kadar tecilliydim. Şimdi okul bitti ve henüz askere gitmeyi düşünmüyorum. Ne yapmam gerek ?
bizim diplomalar ne zaman çıkar?
örgün öğretimde önceki yıllarda görülen derslerden açıköğretimde muaf olma konusunda bilgisi olan varmı? sistemden giriş yaptım ve transkripti büroya götürdüm tarattı sisteme bişeyler girdi falan ama ne zaman belli olur bu?
Ben örgün 2 yıllıktan gördüğüm derslerden muaf olmuştum. Tutan varsa sende muaf olursun
Tek dersten geçenler diplomaları ne zaman alıyor ?