İlk dönem FF olan bir derstenten 2.dönem BC aldım, İlk dönem CD olan bir derstende ikinci dönem FF aldım.
Bu durumda nooluyo biri açıklasın bana hayrına :)
Printable View
İlk dönem FF olan bir derstenten 2.dönem BC aldım, İlk dönem CD olan bir derstende ikinci dönem FF aldım.
Bu durumda nooluyo biri açıklasın bana hayrına :)
İlk senem ilk dönem uyarı aldım. 2 dönem tekrar dedi.
Kesin ve net kaldım mı :D
25 ağustos 2013 de 29'u bıtırıp 30 dan gun alıcam ve askerlık bıdaha tecıl olamıycak dıe bu sene okulu si.. si.. bitirmem gerekti ve 18 ders aldım :) ilk dönemden tek FF'im var bu dönemde FF yok ve not ortalamam 2.17 yani 17 ders verdim bi senede :D (döt korkusu adama neler yaptırıyo amenko :D ) ilk dönem FF olan dersim yüzünden mezun olamıycağımı görünce bildiğin yıkıldım :( ama son bikez daha şans çıktı şuanda karşıma ;) 28 temmuzda ilk dönem FF olan dersimden sınava giricem ve inşallah başarılı olur diplomamı alırım yoksa 25 ağustosdan sonra tecil yok :(
benim gibi son şansı olan,tek ders sınavına giricek tüm arkadaşlara başarılar dilerim,inşallah herkesi sınavında başarılı olur ;)
kocaeli üni. bilgisar programcılığı okuyorum ***** bu 4. yıl bitmeden bide aöf'e başlasam diyorum kayıtları ne zaman nasıl yapılır ? en kolay 4 yıllık bölüm hangisidir :D
tek ders sınavı kurtuluş savaşı
diplomamı bende aldım bugün inş herkese nasip olur :)
Arkadaşlar Kartal büro'dan diploma alan varmı ? bir arkadaşım sordu telefonlarına ulaşılamıyormuş ?
Arkadaşlar Bahçelievler Büro ve Avcılar Büro Diplomaları veriyor
Ben bugün Bahçelievlere bağlı olarak gittim aldım 2-3 dk sürmedi
Ögrenci kimlik ve esas kimliğiniz yanınızda olması gerekiyor
Örnektir yazdım bilerek :)
http://img854.imageshack.us/img854/1194/x5e.jpg
kartal büro diplomaları veriyormuş.
BilalMW almış
İzmirde diploma alan varmı acaba
Sınavlara çalışacak arkadaşlara tavsiyem sadece aof ders kitabına çalışsınlar
Hiç bir şey yapamıyorsanız konuların sonlarındaki soruları sınav günü mutlaka okuyun
1.99 ortalamyla 2 ders extra alacaz bi bütünleme patlasa ne iyi olurdu :D
yahu diploma alan arkadaşlar 1 saatliğine ödünç verirse biri iyi olur bana :D
İzmirdeki arkadaşlar diplomalar gelmiş bilginiz olsun.tek derse gireceklere başarılar