hay Allah razı olsun saolasın büro yönetimi bölümüm bu uyarıya dikkat etmemiştim çok saol..
Printable View
No panic :D Sende sağol
Ya çünkü mevzuat ucu açık yazılmış, son iki dönem CC altı dersleri almak suretiyle derken sadece bir dönemkileri alsan da 2.00 yakalasan yeterli mi yoksa son iki dönem CC altı olanlar şart mı hepimiz farklı anlıyoruz :)
Evet haklısın ucu çok açık bu yazdığının ama ben sonra çok araştırdım.Eğer ortalama tutmuyorsa son 2 dönemde aldığın CC ve altı dersleri veriyorlar ortalaman yükseldiği zaman sonraki dersleri almana gerek kalmıyor. Senin söylediğin gibi hiç düşünmek istemiyorum eğer oyle olursa dünyam yıkılacak.Zaten aöf danışmanlığı yapmama az kaldı.
e-destek bölümünde dün kırmızı olan derslerden 3 tanesi sarı olmuş ve koşullu geçer demiş, ne demek şimdi, not ortalamam 1.79
yıl sonunda ortalamanız 2.00 üzerine çıkmazsa koşullu geçtiğiniz dersleri tekrar almak zorundasınız.
Teşekkürler.
Arkadaşlar sıkıştım yardım lazım !!
2 yıl Çanakkale de okudum dikey geçişle işletmeye başladım.
Şimdi ben 4. sınıftayım 2.Dönem 2 dersim var yüksek ihtimal mezun olabilirim. Bu 3.senem. Bir sene kaldım.
1.Soru ben askere gitmek istemiyorum işim nedeniyle ne kadar tecil hakkım oluyor mezun olduktan sonra ?
2. Soru ben mezun oldum diyelim tekrar başka bir bölüme dikey geçiş yapıp tekrar okuyabilirmiyim ? Bu şekilde tecilimi uzatabilirmiyim ?
Beyler ön lisans mezunuyum 3.sınıf Kamu Yönetimi bölümünden devam ediyorum.
Şöyle bir sorum olacak, çevremde duyduğuma göre bugün alan dersi İngilizce sınavı için başvuru son günmüş diye söylediler 50 TL karşılığında.
Acaba alan dersi olduğu için bende bu sınava başvurup girebilir miyim? Yoksa 4. sınıfta mı göreceğim alan dersi İngilizceyi?
Teşekkürler.
..:: MEZUN DURUMUNDASINIZ ::..
Allah'a şükürler olsun kurtuldum, darısı başınıza
okuyan gencın 29 yaşına kadar tecil hakkı oluyor, olmalı diye biliyorum:)
1- Mezun olduktan sonra 2 yıl tecil hakkın var. Ben de şuan o hakkı kullanıyorum.
2- Şuan başka bölüme tekrar dikey geçiş yaptım senin yaptığın gibi, hatta örgün okuyorum, artı olarak 2 yıllık AÖF Adalet başladım. Fakat bunların hiçbiri tecili uzatmaz. Eğer lisans mezunu olmuşsan, sadece yüksek lisans yaparsanız tecili uzatırsınız. Bir arkadaşım özel üniversitede sadece harç yatırıyor yüksek lisans yapıyor gözüküyor, böylece askerliği erteliyor. Başka bir çözümü yok.