yönetim bilgi sistemi dersim kalmıştı altan sanırım verdim:D:D
saat 14,30 da 4 cü sınıf derslerine gircem inş.onlarda kolay gecerde mezun olurum:D
tüm arkadaslara başarılar;)
Printable View
yönetim bilgi sistemi dersim kalmıştı altan sanırım verdim:D:D
saat 14,30 da 4 cü sınıf derslerine gircem inş.onlarda kolay gecerde mezun olurum:D
tüm arkadaslara başarılar;)
sanırım 5senedir alttan veremediğim matematiği bu sefer deldim geçtim 26 da 26 :D çok sevinçliyim :D:D:D
genel muhasebe yine yeniden loto ama bu sefer burdan aldığım tüyolarla :) öğleden sonra 3 tane daha var onlarda aynı şekilde olacak.
sabah 8.45te sınav yerindeydim indim arabadan kapıyı kapatmaya çalıştım kapanmadı içimden bir güzel saydım :p sanayiye kadar tek el kapıda tek el direksiyonda gittim :) arkadaş sağolsun 5dk'da halletti saat 9 olmuştu zar zorda olsa 9.16'da girdim sınava allahtan 1 dk geçti diyipte almamazlık etmediler :D 1.5 saat sonra tekrar gidicem sınava öle zor geliyorki :)
genel muhasebeye çok zordu diolar dorumu eğer öylese muy dan s...çtk öğlen kesin oda zordur :D
Kolay gelsin valla ilk sınav eve yakındı gittim geldim bide 14.30 da var bakalım nolacak :D
erkan avcı end.meslek lisesinde giren varmı ?
toplam 4 dersten sorumluyum 3 dersi aldım kurstan ama derslere devam etmedim sanayide gecirdik kurs vaktini :( gecen senelerde derse devam ediyordum ve dedigin gibi cok basarılı oluyordum birebir aynı sorular geliyordu.. neyse bakalım artık sonraki sınavlara kadar dersleri aksatmıcam:)
Genel muhasebe ve hukuka giriş sınavlarına girdim.
Muhasebede 5-6 tane zor 3 tane çok orijinal soru vardı. Çok da fazla sözel ezber sormadılar ,muhasebenin temelini bilenin rahatça yapabileceği bir sınavdı. Çok rahatlıkla 50-60 alınırdı.
Hukuk sınavı ise beklenen şekilde geldi. Sınavda 3-4 tane farklı soru geldi. Diğerleri geçmiş dönem ve dersane soruları ile pararlel geldi. Düzgün çalışanlar için rahatlıkla 70+ alınabilirdi.