hani çıkmış sorulara bakmıştımda bu sorular uzaydan gelmiş galiba hahahah :D
Printable View
Çok şükür finalleri bitirdik:D
Of mahvolduk sinir stress..
Ama neyseki şükür atlattık benim genel olarak guzel gecti diyebilirim :)
iş ve sosyal güvenlik hukuku ve mali analiz derslerim kaldı sadece , mali analiz dersi biraz kastırdı beni :)
o türkiye ekonomisi dersinin sorularını hazırlayanın amacını merak ettim...adam gitmiş türkşyenin mısır üretimindeki buğday üretimindeki yetkinlik yüzdesini sormuş lan bu dersle ne alakası var yaa...yazık vallaha yazık emeklerimize yazıktır yaaa....:ofk::ofk:
Devlet bütçesi neydi öyle yahu 20-25 tane geçmiş yıllardan çıktı birebir :D
ya arkadaş bi bizemi denk gelmez şu çıkmış sorular.......3 sınıf işletmeyim yine öle aman aman cıkmış soru gelmedi.....en baba 2 yada 3 tane aynıydı.....işimiz mucizelere kaldı yada bütlere :D :D
yine sınav yine hüsran :D allah sonumuzu hayır etsin :)
4 sınıf girişimcilik yüzünden sanırım askere gidemicem
Bütünlemeler bizi çağırıyoooo ......
Ticaret hukuku senin sorularını hazırlayanın ben ta... :)
14:30 daki sınava artık uykusuzluktan bayılma kıvamında gittim...ankara tıp'da giriyordum ben hacettepe tıpa gitmişim saat 14:25 de üst aramasından sonra güvenlik giriş kağıdıma bakarken fark etti:D
ankara tıpı kan ter içinde buldum arabayı attım yolun ortasına girdim salona:D 5 dak. ile yırtmışım:D saat olmuş 14:45:D
sonuç olarak bence kolaydı...artık konu çalışmadan,soru ezberleyerek geçme dönemi bitti bence...zaten yığınla çıkmış soruyu ezberleyene kadar birer kere baştan sona okusanız konuları yetiyor;) (aöfnin verdiği kitaplardan değil, yardımcı kitaplardan bahsediyorum)
edit: geçmiş olsun cümleten...
işletme 4.sınıfta sözel ağırlık mı var , 3. sınıfa oranla zor mu kolay mı :)
geçmiş yıllarda çıkan sorulara da bakmadığım için...
Bütünlemeye doğru yelken açtım en az dersten, hayırlara wesile olur inşallah :D
Bütünlemelerde görüşmek dileğiyle :D