mezunları tebrik ederim bende sıkıntısız son sınıf oldum şükür :)
Printable View
mezunları tebrik ederim bende sıkıntısız son sınıf oldum şükür :)
Mezun olanlara tebrikler arkadaşlar :)
Bende 4.sınıfa takıntısız geçmişim şükür seneye inş bende mezunummm :D
beyler aöf sitesi yogun bi şekilde sınav sonuçları belli oldumu :D
beyler ben şimdi sosyolji 1. sınıftayım 1 dersten geçip diğerlerinden kalmışım :D
beni şimde askere çağırmazlar değilmi :confused: ?
ve bütünlemelere de kalmamışımdır değilmi
işletme 3. Sınıf 5derstede sıkıntı yok hepsınden kalmışım :)
butunlemelerde iki tanesini verirsem gelecek sene 3dersl rahat verıp gecerım son sınıfa :) askerlık ıcın hedef 2018
@ asker :)
Vuhuu hiç umutlu değildim 2 dersten geçmişim :D
bütte de 2 ders versem süper olur bu sene :)
çok şükür 4 teyiz :D :D
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 50 50 - 50 G
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 37 73 - 62 G
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 44 47 - 46 K
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 57 50 - 52 G
3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 70 53 - 58 G
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 50 62 - 58 G
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 57 47 - 50 G
3216 - YABANCI DİL 97 80 - 85 G
mezun oldum çok şükür.:)sırada askerlik...
Arkadaşlar bana yardım edin :)
İnkılap dersini veremezsem 4. sınıfa geçemiyorum bütlere kaldım alttan sorumlu olarak bu sene görüyordum o dersi,ara sınavda geçmiş yıl sorularına baktım herkes çıkıyor dedi 4 sorumu ne geldi gerisini de salladım 47 aldım finalden 53 almam gerekiyordu ama 44 aldım :D Tarih bilgim sıfırdır sayısalcı olmamdan ötürü... :)
Bu derse nasıl bir çalışma planı hazırlayım sizler nasıl geçtiniz bu dersi ?
Peki bir kaynak var mı önerebileceğiniz,ben Murat eğitim kurumlarından ders alırım her sene ama inkılabı hiç umursamadım soru ezberler geçerim diye ama düşündüğüm gibi olmadı,konu olarak murat'mı iyidir karacan'mı ?
notlarımı yazmayım ayıp olur:D
4 ledik bakalım...
bende 3.sınıfta kalanlardanım maalesef :( notlarım 44-46-48-49 böle kalmışım :( hayırlısı olsun inşallah bütünlemelerde kasacaz artık yazın sıcagında...
bütünleme tarihi hakkında fikri olan var mı? şu davranış bilimleri sıkıntı yarattı :)
10-11 eylül bütünleme tarihleri...davranış bilimlerinde çıkmış sorulara çalışmanızı tavsiye ederim :) ben 1.sınıfı öle geçtim...bide o amcalar var ya comte-lewis felan onları şöyle ezberledim lewis fakirlik kültürünün kurucusu ya..fakir adam lewis giymez diye ezberledim çok işe yarıyo tavsiye ederim :D :D
48 le 3 dersten kaldım ve butlerde gecemezsem askerrrrr
bütler ne zamanki. bari ona çalışayım :D