Geçmiş olsun iyi yırtmışsın :)
bundan sonra no egzoz no cam filmi :)
Printable View
Geçmiş olsun iyi yırtmışsın :)
bundan sonra no egzoz no cam filmi :)
geçmiş olsun , sırf şu polislerin rahatsızlıgından dolayı sogudum bu işten ya...Karaktersiz insanlar bu rüşvet alanlar... Hakkıyla yapanlara sözüm yok tabi ki kural dışı bir iş yapıyoruz ama ya kanunu uygula ya da hiç birşey yapma...
Bence polisler eskiye göre çok bilinçlendi.
Sen ucuz yırtmışsın gerçekten.
Geçenlerde durdurdu beni ilk kez(yeni araçla).
Camı açtım,
P:-beyfendi içersi görünmüyor.
B:-Yok güvenlik filmi.
P:-Yok önemli değil ruhsat ehliyet. verdim.
P:-beyfendi sisleriniz açık.
B:AAAAaaaa çeşme'den geliyorum inanılmaz yağmur vardı (gerçekten) unutmuşum.(yalan) :)
P:beyfendi kemerinizde arkadan bağlı:soru:
B:Uzun yoldan geliyorum çok sıkıldım valla.:D
P:-tamam biz bi sorgulama yapalım.
B:-ok.
P:-buyrun devam edebilirsiniz :)
Seviyorum böyle polisleri :)
cutout u ısrarla tavsiye ediyorum . :)
Bugün bişi vardı zaten, bizim kaldırımda ki arabaları bile çektiler. Hiç bişi demezlerdi? İlginç...
Dikkatli olalım Çayyolu ahalisi...
Ankarayı çok bilmem ama 3-4 sene önce çayyolu bilkent arası illegal olaylar vardı ?
(5-6defa gelmişliğim var) eskiden çayyolu tarafında hiç polis görmezdim.
obama gelio odandır :D
bide koparamamışlarda bırakmışlar gibime geldi bna :D
yinede geçmiş olsun ii adrenalin salgılamışsındır :D
polis çewirdiinde 0 dan 3 buçuğa salisesinde çıkmışsındır :D
gecmıs olsun...
Ankaradakiler bir acaip cidden...
OZ jantları almaya geldigimde gece cevirmislerdi.
Zift gibi cam filmine birsey demeyip egsoza kafayı takmıstı.
Magnex de yoktu, Otto vardı yani nispeten kücüktü ama ses cıkarmamasına ragmen egsozdan ceza yazdılar.
100küsür yazarken eskiden besiktasta görev yapmıs bir trafikci sayesinde 52 kesmislerdi.
polis olsa neyse de jandarmada öyle çorbaydı bahşişti o tarz şeyler de olmaz hatta teklif bile edemiyosun.. geçmiş olsun walla mustafa jandarmadan yırtmak zor..
ıyı kurtulmusun walla benı gazlarken sıvıller yakaladı araba alcak baglıcam dedı :) dıyorum kardesım neresı alcak şıtandart araba yok alcak dıye tutturdu amortısorler patlak dedım zar zor trafıgı bırbırıne katmakdan 115 tl ıle kurtuldum :)
1 ay 12 gun once alkolden dolayı ehliyetimi aldılar...polisin jandarmanın ankarada şakası yok.gerçi bende kaşınmıştım 60 saniye filmi gibi bi süre kaçtım en sonunda parka cektıklerınde sonunda geldimi bu sarı araba dediklerini duydum..ama söyleyecegim şu kii kesinlikle ve kesinlikle arabayı parka çektirmeyin...
Parka cekilen araba buyuk ıhtımal eksoz sorunu yuzunden..bunun cezası 61 ytl..fakat elinize verdikleri izin kagıdıyla tüv türk gelmeden önce eksoz sokturulup sadece tespite girilip bedavaya cıkılıyor vede izin kagıdı ilgili otoparka goturuluyor ve onaylatılıyordu ...Şimdi ise adamlar olayı kopartmış..muayene ıstasyonuna gıttım durumu anlattım ve sonuç : Araç zorunlu muayeneye girecek tekrar muayene yaptır dediler..Çok kişiye sordum böyle olması gerekıyomuş..Muayene bıtış tarihim de 2010..o yuzden dikkat edin parka cekmesın de napıosa yapsın
Geçmiş olsun.
Ben gazetenin bu sayfasını yanımda taşıyorum her ihtimale karşı :D
http://www.hurriyet.com.tr/pazar/11313718.asp?gid=59
Havaların ısınmasıyla piyasa yeri olarak bilinen 8. cadde de hızlı araç kullananlar, makas vs. olaylar arttığından çayyolu klasiğidir. Havalar ısınmaya başlayınca şikayatler artıyor ve böyle olayları da abartıyorlar. Tekrar geçmiş olsun.
gecmis olsun kardesim.hatırlıyormusun ben sana taa kazım ustanın orda yazın solemistim cutout yap hic ugrasma die...cutout olmasına ragmen bile adam icede dume var bas bakıyım diyo.eger denk gelirse sasırma.ne dumesi yaaa