205 için düşünceleriniz
1.6 gti
1.9 gti
için düşünceleriniz nelerdir ?![]()
205 için düşünceleriniz
1.6 gti
1.9 gti
için düşünceleriniz nelerdir ?![]()
JoYTeaM
Olsada gezsek derım sadece. Akıs metre sıkıntısı var.
KA Style
gerckten güzel bi arac...ayrı bi zevki var.
uzaktan bi akrabamda vardı..baya iyi gidiyordu ama bi kac problemden sonra soğudu arabadan..çürümeye bıraktı..resimleri bulursam atarım buraya
sorunlarıda sererncebeyin dedğiyle aynımı bilmiyorum ama debimetre gibi bi sorunuda var sanırım yanlısım olmasın ama..bide frenleri cok kötü oluyordu
buldum resimleri..bazı yerler çoğu kişinin hosuna gitmeyebilir suan belki ama sonucta 5 sene önce yapılan bi araçtı.. ozmanın imkanlarıyla,modasıyla vs.
![]()
teşekürler pek benm zevkimi yansıtmasada =)
ben orj.ciyim.... . 205 ide op orj. istiyorm.. teşekürler yorumlar için o problemi cözeris sorun deil başka fikri olan warmı bakalm
JoYTeaM
debimetre akışmetre fren..
sorunların başlıca bunlar..
hala binen fena hastaları var artık bir çok sorununu rahat rahat çözüyorlar..
problem çıkarması normal 80 li yılların teknelojisi..
ama herşeyi unutturucak bir araba..
ilk işin fren olsun.. harbi durmuyor ve ani frenlerde viraj içinde kopma riski biraz fazla..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
dışı tamamen stock olup motor bitik bitane alınabilir ama gti yada rc swaplamadan o motorla uğraşmamak gerek bence
Temizini bulursan çok lezzetli bir araç.Geçen sene ikinci araç olarak alacağım bir 205 GTI vardı.Sahibi Armağan Bey ile baya görüştük.Benden kaynaklanan nedenlerden dolayı alamadım.Gördüğüm en temiz 205'lerden ve orj. bozulmamış.Araç İstanbul'da.Görüşmeni öneririm.
http://www.sahibinden.com/cok_sasira...XQQdisplayitem
gerek motor gerekse kasa olarak on uzerinden 11 olan bi 205 1,9 gti ile konusma safhasindayiz bizde bakalim bu konuyada abone olalim bilmedigimiz disinda bisiiler olacakmi acaba ?
bnm bildiğim kdrıyla akışmetre dışında kronik bi sorunu yok sadece aracın arkası fazla sekme eyilimi gösterio onunda doğası öle öle kabullanmak lazımaslen peju sewmesemde 205 e ayrı bi sempatim olmuştur
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Arabayı mındar etmicenizi bilsembulmaya yardımcı olurum.
Ama inanmıyorum bakir kalacağınakusura baklma
![]()
Nette bıkac tane bı ara temız 1.9 gti olcaktı ... Gercekten gusel makınalar , o kasa o motor ... zaamanının efsanelesmıs makınası ... GTİ logosu yeter![]()
zıpkın gıbı gıden makına 205 gti ler![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)