bende alcam da paraya kıyamıyorum ya:)
Printable View
bende alcam da paraya kıyamıyorum ya:)
MC Donalds'taki patatesin aynısını yapan makina varsa evde kolay mutfağa sığacak boyutta bu 500 den fazla verebilirim. :)
ben otele frita diye bi fritöz yağı alıyorum kızartmalık fritöz için i yağ bu, teneke ile satılır.
bide şöyle söyleyim mc deki ve otel tarzı yerlerdeki fritöz sanayi tipi arkadaşlar
mesela bizimkinin içine 18 kglik tenekedeki yağın hepsi giriyor :D
acti fry a gelince biz alalı 1 ayı geçti ve taksitle alındı belki ondan daha pahalıdır, ama 600 rakamında emin değilim de bi fritöze bu kadar para verilirmi delirdiniz mi dediğimi hatırlıyorum :D
pişirme süresi de 45 dakka sanırım, kuruyosun ve unutuyosun, zamanı gelince kendi stop edio ve bipliyo hazırım diye :D
Evet banada dondurulmuş patatesi birden çok sıcak yağa atarak şokluyorsun ve birden pişiriyorsun. Dakikasıda önemli demişlerdi. Ama o patatesler bile özel üretim. Bilmiyorum hiç topraktan çıkmış halini gördünüz mü. Her tarafından yumru çıkan kocaman bişi. :icon_wack
Valla bilmiyorum. Tek bildiğim yapabilecek makinaya çok iyi bir para verebileceğim. Nasılsa amorti eder kısa zamanda kendini. 1000 tl bile verebilirim. :D
400 küsür ytl lik o fritözü 2 aydan fazla kullanacak birini tanımıyourm :) mc spec rulez
Mc nin patateslerini hiç sevmiyorum yaa:(:( bitürlü alısamadım walla..
popeyes'in patatesine hastayım ama..ayrıca dia'da satılan kiloluk elma dilim patates off diyorum muhteşem..
MC de falan denildigi gibi katı yağ kullanılması lazım..okulun kantininden hatırlıyorum..20'şer kg 'luk 10-15 teneke yağ geliyodu ayda bir,hep görüyordum...
ya birkere gördüm ben feast diye bir marka idi.. ama kaç kg lik derseniz sanırım 10 kg lik bir paketti koca koca.
yağ olarak bi nane olabilir ama otelci arkadaş biliyor işte olayı. sanırım sürekli kızgın olması güzel hani yağı içine çekmeyip direk çıtır oluyor.
cidden ama 2-3 liralık cips için bu eziyet çekilmez. he bu arada burger mc e koyar diyecegim olay boyut değiştirecek o yüzden girmiyorum :)
Mc'e insemmi 2dk hatta ben sepet salayım :D :D
Konuyu okumaktan canım patates çekti valla.
Steak House Burger bana Whooper'ı unutturdu resmen :)
aynen koray ye ye bitmio mis gibi valla :)
hehe daha açılmadı inşaat halinde ümraniyede yeni yapılan olivium un içindeki burgerı aldım
sengel indirim yaparıs ayıp ediosun :)
saolun arkadaşlar bakalım avrupamı olur anadolumu bi tane daha düşünüorum..
allah hepinize bol kazanç versin..
senin işin garanti gerçi barış asker adamsın sen :)
yazın geliomusun antalya karpuzkaldırana ordayım ben ?