biz alır geliriz yav ne olucak sour biraz ama ısıtırız.. :)
Printable View
Gecenin biri ve canım patates kızartması+pilav çekti :D
Bende steak hiç sevmedim yaw, benim taktikte büyük kola+büyük patates + 5-6 tane tavcuk burger mc'den :D
oo kaya hayırlı olsun
dönmüşün köşeyi:D
frita + feast sanırım mc in kullandığı ikili :)
ama fritanın fiyatı (sana üretimi kızartmalık fritöz yağıdır kendisi)18 lik tenekesi 70 lira civarı arkadaşlar :D ev için değil kesinlikle :hahaha:
direk olarak donuk patates kızgın yağa atılıyor ve güzel oluyor, bizim otelde çıkan da aşağı yukarı aynı lezzette oluyor mc ile :) bide mc de servis etmeden önce tuzluyolar ama tuz döktükleri muhabbet biraz değişik (büyükçe bişey)içinde başka bi baharat da olabilir :)
min 500 bin dolar..
burgerking.com.tr
yalnız yerine göre değişir..
yani sabit bir fiyat yok..
bölgesine göre değişir alışverişmerkezi olsun meydan trafiğe kapalı alan locasyonu olsun..değişir..
yalnız çok iyi yerlerde kendin açamazsın..burger king kendi açıyor..
birde herkeze vermiyorlar.. sırada şu an benim bildiğim 48 kişi var bunun içnde 2 3 kişi anca alır yada almaz..
kaya benim sarmısaklı mayonezleri unutma
takribi 1000tane:D
Miami zahirlendi sanırım akşam yapıcam yiyip yazarım demişti en son :D pek iyi bişey değil heralde bu actifry denen meret :D:D:D
kajun baharatçılarda olur bence ama pahalı bi baharat olması lazım,aklımda kaldıgı kadarıyla..yinede yanls bilgi vermeyim..
popeyes'in patateslerinde vardı..gerckten muhtesem bisey ama bazı müşteriler yanık yag muamelesi yapmıs gerizekalılar...o yüzden kaldırdılar..
isteyene yine ufak pakette veriyorlar ama sonradan üzerine koyunca okadar güzel olmuyor:mad::mad:
350 lira çikin para fritöz :D:D
burgerdan felan laf açılmışken sarımsaklı mayonezle barbekü sosunu nerde bulabiliriz :D
calve migroslarda satıyor..sarımsaklı mayonez...