deniz abi saolsun 26 dakika anlattı bana, fiyatta anlaşırsak :)inşallah birlikte çalışacağız...
Printable View
deniz abi saolsun 26 dakika anlattı bana, fiyatta anlaşırsak :)inşallah birlikte çalışacağız...
1 saate anlatırım dostum onemlı olan senın ne aldıgını we sana uygun olup olmadıgını bılmen :) allah kısmet ederse yaparız arabanı we cok guzel olacagındanda emınım :) olmama gıbıbı olasılık yok ama eger olmazsa begenmezsen parada almayız :) her turlu arkasındayız urunlerımızın :D
Hocam bende düşünüyorum aracıma :) ama böle kapalı kapılar arında olmuyor :D
Ankara için ares kaplama.
Bahçekapı Mahallesi Dökmeciler San.Sit.10.Cadde 11.Blok No: 9 Şaşmaz Ankara
Gsm: 0 534 378 68 78 Fatih Usta Gsm: 0 533 523 63 28 Çağrı İçten
Şu anda msnde uzun uzun diyaloglara girdik:) Telefonda da herşeyi anlattı güzelce. Meğersem daha önceden tanışıyormuşuz :D Bakalım ben yaptırıyorum işallah ;)
fiyat hakkında 3 aşağı 5 yukarı bişi yok mu?
yani atıyorum bi kadran çerçevesi kaça kaplanır gibi...
İzmirdeki arkadaşlara meg kaplama için yardımcı olurum.
Düşünen herkese yardımcı olucakdır deniz. Ne sormak isterseniz sorun cevap veriyor kapalı bir şey yok
denizim bişey sorayım hakiki carbon malzemeden orjinal parçanın üzerine kaplamamı yapıyorsunuz yoksa parçanın kalıbını alıp komple carbondanmı yapıyorsunuz yada kişinin isteğine göre her ikisinidemi yapıyosunuz kardeşim :D
alıcanın dedıgı gıbı her ıkısınıde yapıyruz ::.) ıstersen carbondan heykelını yapalım hehehe
deniz hondaların on lipini bilirsin bir fiyat alabilirmiyim
denizin arabanın böbrekleri bile carbon olmus ben en cok sunroofu sevdim deniz ne yalan söyleyeyim maşallah
extreme olabilir ama n95 8gb'ın kasasını karbon yapabilen varmıdır ?