Adam kastırmıyo ama ben rahatsız oldum :( Western Union'a bi dünya komisyon ödemek istemiyorum
Mail order'mı ?
Printable View
kullanıyoruz dedik ya bro :D garanti internet hesabı al hemen sanal kart açıosun aynı kredi kartı gibi sadece içine aktardığın para kadar limiti oluo :D yani birşey alacağın zaman transfer ediyosun parayı tak işlemi yapıyosun :) daha yeni dünyayı aldım HAAH :D dealextreme e saldırıorum bu ara
aman diyim sanal kart harici kullanma diyim koray başın ağrıyabilir benden sölemesi ...
jon la arayı sıkı tut abı:D bak daha ben varım sırada:D
Onurcum
Jon saolsun çok seviyo bizim arabaları ondada aynısından var :) elinden geleni yapıyo saolsun :D
Şuan Japonyada görevli bi Amerikan askeri kendisi.Bu yaz kısmetse yazın istanbul'a tatile gelecek ben ona bizim otelden baya uygun bi fiyat falan aldım gelmesine yakın haberleşicez seninle :)
tmm abı :D gelmeye yakın haberlesırız:D toplar getırır orayı bıze
hesabınız verified mı?
ayrıca banka hesap nosu eklediniz mi?(yanlış eklemeniz durumunda kredi kartınızdan 10YTL düşecektir ;) )
Edit:* durum sanal kart veya normal kk ile ilgili değil.
evet hesap verified olmuş durumda 3-4 gün oldu hatta olalı.
Banka hesap no'su derken sadece kredi kartı detaylarını istediler bende sürekli onun dışında bi hesap numarası talebi olmadı.Bu durudma benim yapmam gerekn ekstra bi işlem varmı acaba ?
Aynen durum kart mevzusu değil tamamen bu paypal'ın güvenlik sistemiyle alakalı bişey sanırım.Mail'e cevapta vermediler saat farkında dolayı sanırım :(