O zaman ben birşey dememiş olayım siz kendiniz zaman geçtikçe kararınızı analiz edersiniz.Hayırlısı olsun...
Printable View
O zaman ben birşey dememiş olayım siz kendiniz zaman geçtikçe kararınızı analiz edersiniz.Hayırlısı olsun...
Bir veteriner hekim olarak konuya yorum yazmak zorunda hissettim kendimi gezdirme dolaştırma esnasında tasmaya asılan köpeklerin eğitiminde sıkıntı vardır. O nedenle 3 yaşındaki bi çocukla bile hayvanın sakin bi şekilde gezebilmesi gerekir. Bu dediğim av köpekleri ve husky gibi çeki köpeklerinde imkansız gibi bişey. Ama iyi eğiticiler onlarda bile bunu sağlıyor hatta hekimlik yaptığınm dönemde birçok rot sahibi tasmayı sadece insanlar rahatsız olmasın diye kullanıyordu yani fiziki güç çok önemli bi detay değildir.
orhan baba ne derse haklıdır
baytarım benim:D
haklısınız ztn eğitimi için bu erdinç bey war blmiyorum bileniniz varmı bu pulsar var alman çobanı onun eğitmeni adam 13 15 senedirmi ne eğitmenlik yapıyor hem onun yanında yetişmiş arkadaşlarım bana yardımcı olucak hem o bey yardımcı olucak eğitiminde zaten direk ırk derneğinden alacağım için çok agresyonu olan bir köpeğe sahip olma şansım biraz olmayacak hiçbirşey yapamazsam elektrikli tasmalarından alırım ileri eğitimlerde veriliyor ama kçk kçk o şekilde eğitimini yaparım hiçbirşey yapamazsam ilginiz içinde teşekkür ederim.. siz ztn bu işin doktorluk kısmındasınız yorumunuz yeterince önemli zaten benim için tşekkür ederim o zorunluluğu hissettiğiniz için :)
teşekkür ederim. kararımda pişman olucağıma dair hiçbir düşünce oluşmasın aklınızda gerekirse 40 50 tane dikişe razıyım saolun ilginizden dolayı..