Geçen sene arabayı boyatmaya hazırlanırken şu sim olayını merak edip boyacılarda bi araştırma yaptım,çok güzel duruyor ama ilerde aracın bi parçası (sürtme-kaza.vs.vs.) boyanması gerektiği zaman renk uyumunu bulmak çok zormuş diye sölenmişti.:(
Printable View
Geçen sene arabayı boyatmaya hazırlanırken şu sim olayını merak edip boyacılarda bi araştırma yaptım,çok güzel duruyor ama ilerde aracın bi parçası (sürtme-kaza.vs.vs.) boyanması gerektiği zaman renk uyumunu bulmak çok zormuş diye sölenmişti.:(
İri metal iidir...
sanırım iri metal olucak. sim ve sedef boyada sıkıntı oluyormus sonradan parça boya yaptırmak bu işime gelmez acıkcası
jantlar için onerebileceğiniz bir renk varmı. yoksa beyaz iyimi..:D
Füme çok seçici bi renk her renk kaldırmıyo... beyaz ii bence...bende beyaz jant arıyorum ..
sim yerine irili ufakli metaller girmeniz daha hos goruntu olacaktir diye dusunuyorum. simli ve metalli iki araba boyatmisdim irili ufakli metlaller katigimizin boyasi cok daha goz aliciydi.
bence beyazı bozma abı
Ulas verim lensolari sana:) onurcum o renkler bana uymaz:D acikcasi beyaz spoom istiyorum ve cok yakisacagini dusunuyorum bakalim hayirlisi
Şuan bende aynı dert var :D arabayı 2 araba arasına bile park edemiyorum birisi kapıyı açar dan diye boyayı bozar diye.Çünkü sim ve sede boyada rötüş yapma lokal boyama vs gibi bi şansın yok.Tüm parça tekrar boyanıyo :)
iri metaller ve iri simler benim jantlarda var çok güzel oluyo :)
Gece uyuyamaz adam ya:D beyazda iri metal deneyebilir aslinda fena olmaz
arkadaşım sana mükemmel bir renk söyliyim bayılacaksın,not al yarın bir bya miksine gidp bir 100 gram yapır gör,yada bana yakınmsın bilmiyorum şişli deyim gelebiliren gösteririm. PİAGGİO 780. tel 0532 7621572 (hakan)
Onerin Jantlami ilgili araclami ilgili:) bende kagithanedeyim
iri metal güzel oluyor...
kanku cumartesi bbs leri almaya gidecez ya :D gideriz sefaköyede bende boya alacam
Temem yavru gotur beni:D
İri metal biraz metalik gri'ye yaklaştırır arabanın rengini. Bence bu renk gayet güzel biraz hafif sim katılabilir. :)