Sizin aracınızda kasko yok herhalde ?
Printable View
Sizin aracınızda kasko yok herhalde ?
aslında senin aracına biçilen değerden yüksek bir hasar mevcutsa oyüzden perte ayıralım diyorlarıdr. şimdi mesela benim arabamın bu tsrsb tarafından belirlenmiş sigorta bedeli 5.250 :) şimdi atıyorum senin aracının değeride 5.250 ise başına gelen hasarın maliyetide eksper bu fiyata göre yüksek tutmuşsa oyüzden böyle bir perte ayıralım demesi normal. ama karşı tarafın trafik sigortasıda 15000 tl ye kadar hasarları öder böyle bir durumda mevcut.
çok geçmiş olsun tekrardan. umarım en kısa zamanda hallolur.
Olsa keşke...Başka sigorta şirketi olsa çoktan işim bitmişti.
bana eksperin adını hasar dosya nosunu yazarmısın bide axa sigortada kiminle görüştüğünü yardımcı olmaya çalışırım
Aynen :( Sizin aracınızda kasko olsaydı, siz aracı gidip servise yaptıracaktınız. Sizin kaskonuzdan karşılanacaktı başta atıyorum (anadolu) sonra siz paranın karşı taraftan alınması için onlara imzalı kağıt verecektiniz aracınızı alıp çıkacaktınız. Anadolu sigortada gidip karşı tarafın sigortasından alacaktı parayı (ki söke söke alırdı)
:(
Bu durumda mahkeme ya da pert ayırmaktan başka çare yok gibi :(
O araba perte çıkar mı hiç? Yazık-günah...
yemin ederim bu sigorta sırketlerı benı kanser edıyor. Seneye ben kesın bı kacını hırpalıycam...
Gecen gun aradılar dedılerkı 91 model olan arabanızın seneye sıgortasını yapmıycaz. Ben dedım seneye gelsın o zaman gorusuruz kım kımı yapıyor. 16 senedır sıgorta yapan sırket bı kere bıle delınmemıs sıgortaya sende 750 mılyon oduyorum gömerim onları oraya...
Seneye ararlar yaptırmadığında, ''Efendim, niçin kaskonuzu yaptırmadınız? Yaptırırın işte vsvsvs..'' bir kaç vaat sunarlar. Klasik hareketleri :)
Aracı Perte Çıkartınca Aracın Tam Değerini Ödüyor mu Peki Sigorta Şirketi ?
Sevgili Efe kımse arabasını kotulemez. Tam degerden kastın sigorta sırketı yuksek modelli arabalarda piyasa arastırması sonunda ortalama fıyatını oderler.
Ancak Cem, Sultanoglu veya benim gibi dusuk modelli araclarda bizim gozumuzdeki degerini onlar odeyemezler bile :)
cem kardeşim yeni okudum,çok çok geçmiş olsun.ya bu sigorta şirketleriyle uğraşmak gerçekten çok zor kardeşim aman gözünü seviyim sabırlı ol,heriflerin tek derdi hasar küçük yada büyük farketmez seni olaydan bezdirip aman lanet olsun diyip paranı istememen için uğraşıyorlar..yazın motorla kaza yaptım çeşmede,motor pert oldu,beni bile perte çıkarıyordu nerdeyse ama moturumu perte çıkartana kadar ayrı uğraştım,paramı alana kadar ayrı uğraştım,hemen hemen hergün şirketi aradım,bukadar ilgilenmeme rağmen 1,5 ayda paramı anca yatırdıler hemde bukadar uğraş 800 ytl için,ki adamlar benle pazarlık yapıyor yanı işte 600 lirayı kabul ediyorsanız hemen dosyayı onaylıyalım yok kabul etmezsenız dosyanız daha ıncelenıcek dıyolar bıde..aman kardeşim arabandaki emeği biliyoruz az çok,gözünü seviyim perte falan bırakma yazıktır,günahtır...işin peşini bırakma elimizden geldiğince yardımcı olur..levin ne durumda yürüyebiliyormu peki?