Çok geçmiş olsun kardeşim,inşallah halledersin sorunu
Printable View
Çok geçmiş olsun kardeşim,inşallah halledersin sorunu
geçmiş olsun cem :( hala sürüyo mu o mesele ya :(
axa da tanıdığım biri çıkarsa senin konun için danışçam :)
benzer sornu bende yaşadım sbn sigortada exper onayı alındı daha sonra parça göndermeye geldi aracımın türkiyede parçasının bulamadıklarını söylediler halbuki yalan yırtılan kaputu tamir etmemizi söylediler biraz hır çıkardım kabul ettiler parçaları siz bulabilirseniz alın dediler ödemeyi yapacaklarını söylediler buldum ve 2 günde temin ettim kredi kartımı kullanmıştım zamanında ödeme yapılmadı kartım faize girdi işleri güçleri insanları bezdirmek ödemeleri geç yapıp parayı çevirmek
Destekleriniz için çok teşekkur ederim arkadaşlar.Burağında dediği gibi bazı araçlar vardı manevi bedelinin fiyatı yoktur bizimkide o hesap.Mutlaka çözülücek iş ama nasıl çözülücek bende bilmiyorum.
Cem yalnız burda anlamadığım bir konu var senin aracın kaskolu değil ve diğer aracın sigorta şirketi sen istemedikten sonra zaten pert e çıkaramaz ve o bedel eksper tarafından ne tespit edildiyse ödemek zorunda.Bence eksper kimse onunla da konuş ne çıkmış ne olmuş öğren.Daha sonra müdürlüğe git dosyanla(olmadı merkez müşteri hizmetleri ile görüş) müdürü bul ve direk onunla konuş.Kimse sana engel olamaz gık bile diyemez.Açıkcası hala şaşırmış haldeyim Axa nın böle birşeye yeltendiğine.Geçmiş olsun..
Abi yetkili serviste yaptırmaya kalktığımda arça bedilini aştığı için sigorta şirketi (bölge müdürlüğüne gitmiştim) serviste yaptıramassın perte çıkar dedi.Bende exper ile görüştüm dışarıda onarım bedelini öğrendim.Bölge müdürlüğüne telefon açtım, experin dışırada onarım bedelini kabul ediyorum hesap numaram bu dedim.Bana hemen ertesi gün yatıcak dendi aradan 1.5 hafta geçti inceleme başlatıldı.
diyecek kelime bulamıyorum,inşallah kısa zamanda çözülür ama fırsatın ve vaktin varsa başlarını boş bırakma...