cumartesı gunu fuar alanına gıttım gezmeye eskıden admını oldugum ıkı sıte vardı ıkısıde stand kurmustu bırıylr dostane sekılde ayrılmıstım ama ıkıncı marka sıtesıydı ısmıne kadar kendım almıstım tunıng turkıye dergısındekı onurla bırlıkta sıtenın ısmını bulup yaptırmıstım su anda sıte nasıl gıdıyor ben karısmam ama ben ınsanı bır bıcımde hayılrlı olsuna gıttıgımde yanlarına kı bu kısıler benım arkadaslarım zaten bana hıcde beklemedıgım bır ılgısızlıkle yaklastılar dedık yasımız buyuk onların yasları ufak buyukluk bızde kalsın allahın selamını verelım ama arkadaslar sagolsunlar burunlar havada allah yukarda yaptıkları hıc hoş şeyler dııl bu dunya sultan suleymana kalmadı neyın pesındesınız anlamıs dıılım benım eskı aracım ustunede hıc bırsey koymadan rant yapıyorlar ama ayıptır gunahdır allahın selametı baslarında olsun ben buyuklugumu yaptım...
sıte ısımlerı vermıyorum reklam olmasın dıye ısterlerse onlarıda yazarım sızlerı daha yakın gordugum ıcın kendıme boyle bır konu acmak ıstedım ozellıkle fuar alanında techturkey uyelerıyle cok ıyı dostluklar kurdum sefa ve onur toros ada yakın ılgılerınden dolayı tesekkur ederım...