bu araç %90 maslak sanayideki beyaz r35 daha bu cumartesi gördüm sanayide sanırım can çelebininki
Printable View
bu araç %90 maslak sanayideki beyaz r35 daha bu cumartesi gördüm sanayide sanırım can çelebininki
Bana da s2000 gibi geldi,ama beyaz Skyline da olabilir.
Bizim F&F gençliği ile veya forum ile ya da foruma takılan çok bilgili şahıslarla alıpveremediğimiz bir şey yok. "siz tahmin edemezsiniz bunu" diye bir şey de iddia etmiyoruz sadece biraz heyecan gelsin kişiler fikir alışverişi yapsın.. kişiler sesten tahmin yürütebilsin die yaptığımız bir deneme.. Tabi ki aracı göreniniz vardır tabi ki piyasayı yakından takip edeniniz vardır fakat böyle sözler kullanılması ve başlığa karşı böyle garipçe bir tavır alınmasına hiç gerek yoktu. Eğer böyle bir başlığa gerek yoksa zaten bunu forum yetkilileri uygun görmeyip silerdi diye düşünüyorum. Böyle farklı düşünceler altında açılan başlıklar açıp forumu hareketlendirmek yanlış bir davranış olduysa ki öyle görünüyor, bir daha yapılmaz merak etmeyin.
Teşekkürler.
ya bro onca yazacağına arabayı söyleseydin ya :D
620 tekere çıkmadıki araba :) neden bu heycan ?
Reklamları izlediniz ;)
mozaik s2000 e ses gtr35 e benzio :)
ben bu sesi cumartesi günü maslağın girişindeki nohut pilavcı mehmet abide bol nohutlu tavuklu ve acı ketçaplı pilavımı yerken duydum protaccarda beyaz kaplanan 34 gtr 01 plakalı r35 :)
Mitsubishi 3000 GT vs NİSSAN 300ZX
mozaik s2000 gibi görünüyor...
:)
araba neler oldugunu yazsan 1-2tane tadımlık foto koysan daha geçerli olur.zaten konu açıldıktan 3dk gibi bi sürede arkadasrımız bildi :Dheyecan olmadı fazla
v6 makine duyuyorum, ayrıca turbo whistle var, twin turbo gibi geldi.
Ayrı vites değişiminde manuel gibi değil tiptronik veya dsg gibi bir ses geliyor.
3 saniye altında arkadan itişli ve otomatik bir araba olmadığına göre bu makine r35 den başkası olamaz.
M3 bu araba...
antalyadaki s2000 bu araba diğer postları okumadım yazılmışsa affola!