arkadaşlar bana istte kalcak yer lazım :o 5sap :D
Printable View
arkadaşlar bana istte kalcak yer lazım :o 5sap :D
2. sınıf 1400/1600 kategorisine benide eklermisiniz
ysnvtecII ;)
passat 1.8t katılmak istiyorum fakat geçen seferki gibi vti turbo 106 saxo turbo kategorsine giriceksem katılmanın anlamı yok 280-400hp 900-1100kg araçla kalkmak salaklık çünkü iki çeker turbo deyip bu iki aracı aynı kategoriye sokmakta öle hala (custom turbo-stock turbo)die bölemediler stock turboda k03-k04 1.8t (a4-cupra-passat a3) yada colt czt 207 gt corsa opc gibi custom turboda (gt28-30-35-40-42)serisi gibi.............
sınıflara göre kayıt yaptıran katılımcı listesi varmı acaba.
bende katılmak isitiyorum ama arabamın yetişip yetişmeyeceği belli değil.. drag gunu kayıt alımı oluyormu acaba
kanka songün kayıt oluyor 35 lira ücret farkı var sanırım sınıf 8 2500 cc ye kadar aşırı besleme 2 çeker sınıfında kimler var yada kayıt yaptıran varmı ona göre kayıt yaptıracağım
o niye yaw cezamı kesiyorlar..:)
artık ne çıkarsa torbadan kalkıcaz. benim araba o kadar sert değil araba ama typer turbo olursa sana karşı acımasız olur gerçekten
kayıt formundaki listeye göre cztlere cooper s lere filan yazık olmuş gibi, 106 turbo vtec turbolarla aynı sınıf gibi gözüküyorlar. ama üst sınıfa geçmek serbest galiba, 106 turbolar, vtecler bir üst sınıfa kayıt yaptırırsa problem olmaz gibi.
Son gün kayıt olduğu zaman gün başlayamıyor kayıt almaktan, ve sınıflar belli olmadığı için kupa hazırlanamıyordu, oyuzden hafta içi kayıt yapanlar indirimli oluyor.
SINIF 10' da E36 araçlar var. 2500cc otomobilleri' de oaraya alabiliriz, fazlaca kalkış yapmak isteyenlere....
Muştu böyle :D
http://www.youtube.com/watch?v=I3-IVUaDTSw
Sizdende bi video alalım Mustafa bey :D
Edit: 3x100 kg kişiyiz :D