pazara gerçeğini seyredelim reklam kokan hareketler olmasın :hahaha: koray abi geliosun dimi...:heyoo:
Printable View
diğer zamanlarda her türlü atar gider yapıyordun boşver sınıf farkını girde alem semi sport passat görsün :) ama her türlü takdir ediyorum seni alayına goes spec
aslında sınıfları k04 - gt28r - gt30r - gt35r onlarıda kendi aralarında 0,6 bar 0,9 1,1 ve 1,3 olarak sınıflarndırmak lazım :)
öncelikle sizinde beni reel hayatta görmediğinizden hataya düştüğünüzü düşünüyorum ben normalde çok efendi mütevazi bir insanım hiçbir zaman kimseyi hakir görmüşlüğüm kimseye gider atar yapmışlığım yoktur geçildimmi kabul ederim sorunum varsa sölerim geçildiysem tebrik ederim forumda ise farklı konuşuorum latife yapıyorum sohbet muhabbet amaçlı beni bilen çok seviyor bilmeyense gıcık oluyor umarım birgün seninlede tanışma fırsatımız olur umarım sende bu hatadan kurtulursun bu arada bu konu ciddi bir konu öle sıradan bir roll gecesi diil binlerce kişinin önünde rezil olmayı kimse istemez herkes kedi kategorisinde olmak ister kategorisndede bir adaletsizlik varsa eğer adaletlisini istr elden gelmiyorsa olmuyorsa rezil olmamak için girmez ve benim rezl olmaya niyetim yok beni takdir ettiğin için teşekkürler :icon_tup:
drag öncesi pistte zaman yapmak serbestmi :D
Herkes sağlam hazırlanıyor :) Herhalde minimum modla girecek birkaç arabadan biri de ben olacağım. Ama o atmosferin havasını koklamak bile çok güzel bir duygu. İstersem 10 boy yiyeyim :)
Formu mail attım ;)
Hayırlısı olsun diyelim. Dediğim gibi oranın ortamı ve atmosfer eminim çok güzel olacak. Gerisi hiç önemli değil.
Ankaradan Batu'da gelecek herhalde Clio Rs ile ;)
ibo seni bekliyoruz Rs i mahrum etme bu heyecandan :D