Mertcan Giriyormusun Draga :) girersen girerim bende :)
Printable View
Mertcan Giriyormusun Draga :) girersen girerim bende :)
Körfez'de 26 Nisan Pazar günü 17 derece sıcaklık var. Hissedilecek sıcaklık 19'muş. Her zamanki gibi yalan :D Daha fazla olacağına eminim. Pişmiş kelle gibi eve dönüyorum çünkü her yarışta...
http://www.accuweather.com/world-for...etric=1&fday=6
onurcum şimdi ben ön kayıtmı yaptırmalıyım cuma gününe kadar belli olmaz kesin girip giremeyeceğim ama gerekiyorsa bi ön kayıt yaptıralım.
1.600 Grubu sanirim eskisi gibi en çekişmeli grup olacak.
En azından VTI'lar göz önünde olacak....
Mümkünse 1600 cc sport grubundaki araçları öğrenebilirmiyiz.
3 tane vti
6 tane gti gibi.
benim aracımda k04 var ama orjinal passatın ki k03 aralarında çok ufak bir fark var fakat stock turbosu değil 1350 kg ben şimdi 1145 kg gt35 civic turbo ile aynı kategori miyim? 1.8t kategorisi açıldı dedin gürkancığım ama k04 varsa civic turbodasın gibi anladım sözünü cuprada 1.8t tt de s3 te şimdi onlarda mı civic turbo kategorisine giriyor geçen seferde öle oldu slicks lastiklere varıncaya kadar takıp geldik speed weekende vtec turbo 106 turbo saxo turbo vardı elimiz boş döndük giremedik:(
Tanışmadık ama kanka moduna bile geçmişiz:D
Şimdi Kuralları esnettik, Fabrika çıkışı ve sonradan turbolanan yada turbo upgrade yapılan arabaları ayırdık.
K04 üzerinde işlem yapıldımı yada hybrid birşey mi diye takip edemeyizki, Birde ben k04ile 1.9 Peak 1.7 Cont. basıyordum :) basıncı takip edemeyizki.
Ama iyi niyetli olarak ve severek bu işi yapmak ve eğlenmeye geldiğini var sayıyorum, 1.8T' lere kaydını yap, o gün aracını deneriz, eğer yarışlar esnasında birden hızlanırsa araba direk gti turbolara, vti turbolara:heyoo:
Aslında kişiye göre kuralları ayarlamam ama bukadarda istekli ve iyi niyetli birine gelme demem.
1.6 stock araçlarda neler var acaba öğrenebilirmiyim?
ben gelmek istiyorum ama hangi sinifa sokacaksiniz beni? vtec turbolarla kalkmamin bir mantigi yok herhalde? bir de hic bir sey sokemiyoruz oyle mi?
1.4 ile bizde katilmayi dusunuyoruz ama hala dusunme asamasindayiz....
kayit formunu indirdim cevap bekliyorum..saolun..
Tek kalkista elenip, verdiği kayit ucreti boşa gideceğini dusunen arkadaslar.
1. ye gecilen araclar derece icin aralarinda kalkis yapabilir, ayrica daha onceki orglardan bildiğiniz gibi zaman oldukca isteyenler arasinda en az 1 kalkis hakki veriyoruz.
Sanirim asil onemli olan cevap buydu, kayit ucretiniz tek kalkista boşa gitmeyecek