yok be kanka bolu olayı istenmeyen sebeplerden dolayı gelemedim yoksa çok istiyordum gelmek:o
contada takıcam 2 iş yapmak istemiyorum yoksa 3-4 saate biter şanzıman
Printable View
gokı gec kalmadımı ya. egzantrık yazılım flan nası yetısecek
yumurta mıça dayanmadan iş yapamıyorum huyum kurusun :D
Bugun bulursam eğer akşam söktür taktırırım sabaha kadar yarında ufak tefek ayarları bi şekilde yaparım ama yok kardeşim bulamıyorum. crm perf. haber bekliyorum.Yoksada sağlık olsun bende basın olarak görev yaparım :D
hallederiz AŞ. ankara şubesi olmaya çalıştın ama beceremedin şef :D ben buldum burdan uaheuaehuea
Hallederiz A.Ş. :hehe:
gökinin kısası yalan olmuş elinde kısa olan varsa istanbul içi iiyi fiyata gömebilirsiniz jaheuaheu kısa arıyo
Pazar günü 18 derece , parçalı bulutlu
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...aspx?m=KOCAELI
Ulan kısa 14\60 çıktı büyün hayallerim yıkıldı :(
Neyse 4 saatte istanbulu birbirine kattım egzant. aldım :D conta benzin pompası slick lastik derken yeminle battım 2 ay para biriktir 2dk. harca adaletini :D
Neyse vardır bir hayır kasmaya gerek yok belki başımıza birşey gelicekti.
Pazar günü çok çekişmeli eğlenceli kavgasız gürültüsüz drag izleriz inşallah. Gürkan Basın kartımı ayarla kanka video çekicem paso :)
Pazar günü VTI Cup olacak:) Pek VTS, GTI yok, Sadece VTI' ları izlemeye gelinir.
Katılan arkadaşlar en geç 8:30'da ellerinde tahadütnameleri imzalayıp gelirlerse hemen yarış başlar.
Seyircilerde 13:00-14:00 gibi gelsin çünkü akşam müsait olursa eğlence kalkışları devam edecek, sonra geç başladı yorulduk izlemeden gittik yazmayın..........
Bunu diğer forumlara ekleyebilirsiniz..
Gürkan hocam listeyi yarın mı açıklayacaksın yoksa Pazar gününe sürpriz mi olacak :D