Muştuuuuuuu PATLATTIM MI AĞZINDA EGSOZU :hehe: :D:D:D:D:D
Printable View
Muştuuuuuuu PATLATTIM MI AĞZINDA EGSOZU :hehe: :D:D:D:D:D
Zadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bak :):):):):):):)
xxxxx***:
goki iyi gitti ama ya
xxxxx *:
millet vay be turbo 106 nası ayırdı dio
:D:D:D:D:D:D
xxxx***:
millete diorum atmo 106
xxxx**:
sen bilmion o turbo yaptı diolar
xxxxx***:
bende sustum ne diyim
Eger Cem Unal ve Sukru abinin yaptigiysa, Turbo 131 cok emek verilen bi arac.
Araba yapim asamasindaydi kisin Turkiyedeyken, boyadan cikmisti, motoru takilcakti.
Edit: Evet arac oymus ;)
Yariş sonuçlari www.turbokitstr.com adresinde açıklanmıştır.
Resmi Sonuçlar www.imk.org.tr sitesinde hafta içinde yayınlanacaktır.
Bir Draga daha mesafe dinlemeden atlayıp gittim :)
Bu sefer altımızdaki atın ne olduğu hiç bilmiyoduk,bir gün önce epey sorun çıktı benzin vs.Bende iddiasız bir şekilde geldim..Erayda malesef Eray bana vereceği slickleri getirmedi :D Bende Bora Rs'in düz lastiklerini taktım burdan bir kez daha teşekkür ederim:icon_tup:
Kurada önce İbrahimin saxo çıktı ibrahim üst sınıfa zıplayınca onun yeri boş kaldı ben Mor vtecle eşleştim :) Son dakka araya bi mazda soktular ne hikmetse o ile sıradan bizim sınıfa girince kura alt üst oldu ben Crm perf. 106gti ile kalktım :D 2-0 yasladı :D:D Elendik gittik:hahaha:
Fakat günün güzelliklerinide seyrettik tabi :)
*Günün en başarılısı Bora RS di zaten sınıfında 1.oldu.Tebrikler kardeşim:icon_tup:
*Günün en şanssızı Rc kid mustafaydı bence tutunamadı normalde pistin yarısı kadar geçerdi Doğan'ı :D
*Vites arızası zaten baştan bilinen YYY typer hakkaten çok güçlüydü vitesi geçirdiğinde nasıl yürüdüğünü gösterdi ;)
*İzmirli Vti Metin kardeş çok hırslanmış Akhisardan sonra arabası gerçekten çok iyiydi zaten 210hp vermiş enson onuda sınıf 1.olduğu için tebrik ederim..
onur aç şu konuyu artık beklemekten agaç oldum :D
aciyorum birazdan tamam kizmayin:D:D:D:D:D
:p:p:p:p
:D:D:D:D:D:D
Onurdemir sana diyolar uyandiriyim:D
hahahah boru otunce makarayi birakirim direk huehueahueuhae
kop42; onur sen niye girmedin bu yarışlara? tam senlik bir organizasyonmuş.. :D