Eke bana boluda yaslarsan draga gelmem :) ama ben sana saplarsam gelirim bide drag yaparız :D
Printable View
Eke bana boluda yaslarsan draga gelmem :) ama ben sana saplarsam gelirim bide drag yaparız :D
Mantar ağa ile bi konusayımda sanırım bende giricem :) bakalım becerebilecekmiyiz CTR kaldırmayı ..
Birşey danışmak istiyorum ben daha önceden çok defa katılım formu doldurdum 3 tane yine doldurmam gerekirmi :)
İnternettekini doldurmak daha üşendiriyor sadece hesap işlemini halletsem olmaz mı :)
Senin kayit formalrin var zaten ama odemeyi yapinca bile, mecburen mail atman lazim.
İstersen kayit formunu doldur at yada ad-soy ad tel. araba.
Drag@turbokitstr.com
katılımlar nasıl hocam :) 300km tepmeye değer mi :D
bizde fuar için gelicektik c.tesi 1 gece daha kalıp yarışada gelicez:)
Geliyorum kısmetse:)
Yandik TT apache meeting olcak gene uhauhauha
butun apaciler toplandik toplandik:D sarki yazcam olum bizlere hahahaha:)
Feberge gel kardesim,Ibrahim'di yanlis hatirlamiyosam ismin:) Simdiden cok memnun oldum,bu tarz bir yazi yazmanda sevindirdi beni :) Gel agirlariz seni birakmayiz;) (insallah gelirsem tabi:D )
ben gelicem ama gürkan arabamı içeri sokturmassa gelmem showcar olsun :hahaha:
yiit girsene sende
bende memnun oldum şimdiden onur :) ismim ibrahim doğrudur
showcar olur mu ki benim araç :D
bence gir yiit öle trafikte deli gibi ışıklarda drag yapmaktan kurtul artık :D
Araban hafif. Motor yüklü. Şanzımanda kısa var. Daha ne duruyorsun. Helva yapsanaa helva yapsana helva yapsana vay vayvayyyyy helva yapsana. :D:D:D:D
o gün boluda olucam yoksa kesin girerdim drag gerçekten zevkli bence yiit girmelisinslick lastik bulurum istiyorsan.
Gürkan 1.5- 2.0dizel sınıfında durum nedir ????
bu yazımı dikkate almayın :D yaww ben bolu buluşması ilk baştan beri 26 sı sanıyorum her şeyi ona göre ayarlamıştım ahahaha aşıkmısın diyebilirsiniz evet aşığım :D gürkan draglara geliorum kayıt ücretini ve formu orda veririm son dk gelemem filan ne olucagı belli olmaz ama %90 giriyorum.
arabam boş biliyosun 2.0 kategorisine girerim sorun değil benim için ;)
yiit slick bulamıcam sana kusura bakma :D ben kullanıcam
BEndede şimdi arka koltuklar yok bu durumda bendenmi bi üst sınıfta olacağım yani ?
Hayda bre trafikte böyleyim :( neyse kısmet taraım ben üst sınıfa gitmeyeyim sora :D
1.4 kategorisinde katılım nasıl ?
typer s2000 sinifina veya m3 sinifina girebilir miyiz?
Arkadaşlar ilk sayfada yer alan afişte Gürkan arkadaşımızın telefon numarası yazıyor. Kendisine cep telefonundan ulaşıp daha hızlı ulaşabilirsiniz.
bizde geleceğiz izmirde izmite ama piste değil dağlara :D
aynı gün kocaelinde ulusal tırmanma yarışı var
bakalım erken biterse ordan piste ineriz
kurallarda her grupta alt sınır 800kg yazmıyor mu? yanlış mı okudum yoksa. boşuna sökmeyelim o zaman bugün
Katılmak isteyenler, hafta içi kayıtlarını gönderirse iyi olur, çünkü kesin araç sayısı sınırlı.
Ben kaydımı göndercem ama Bana dizel sınıfındaki duruma göre net cevap verebileceğini sölemiştin? Sıkıntı olmasın ben herturlu körfeze arabamla gelcem eğerki orda kayıt yaptıra biliosam Öylede girebilirim.
Bana Bi cevap verirsen o Sınırlı sayı içine girmek isterim :D