Aynen bende öyle biliyorum ki ben kendi adıma söyliyeyim hiç denk gelemedim ona yanıyorum draglarda CTR ile alabileceğime inanmıştım :)
Çok verimsizmişler kalkışta die biliyorum kendime oranla
Printable View
Aynen bende öyle biliyorum ki ben kendi adıma söyliyeyim hiç denk gelemedim ona yanıyorum draglarda CTR ile alabileceğime inanmıştım :)
Çok verimsizmişler kalkışta die biliyorum kendime oranla
evet sizin sinifta s2000 gibi ozel bi durum var, tum araclar ayni iken arkadan itisli farkli bir durum, cok gelmiyor ama
olursa 1. gecilen ve dereceye girmeyen arablar aralarinda kalkis yapabilir.
ama ctr cok avantajli degil, eski 2.0 golf bile epey zorlamisti ctr yi
sınıflar bile burda belli oluo :D nabza göre şerbet organizasyon eheheh bi yöndende iyi :)
siniflar belli zaten bu organizasyon insanlari bir araya getirip sporu ozendirmek, katilim icin bir ucret veriliyor hakli olarak kimse 1 kere kalkip gitmek istemez, ki simdiye kadar boyle oldu.
butun katilanlari dinleyip organizasyon gelisir diger turlu cok kati kurallar insanlari küsturur.
Ama mustafa RC Cem RC kalkma fikri mantikli
ağırlık atma sınırı varmı
arkalara stepne takmak serbestmi
swaplar ayrı grupta kalksın eg vtecler ek vtı ları üzer yoksa yani kısaca b18c5 ctr lerle kalksın:D
0-1800cc seviyoruz bu grubu:D
Maalesef bu organizasyonda izleyici olarak ordayız. araba kaporta boyaya giricek bu cmrts...
aynen ağırlık atmak ve stepne serbestmi.
http://www.dosya.tc/Kurallarvekayitformu_7474.doc.html
hem kayıt hemde kurallar var burada.
saolasın bilal
2.0 kategorisinde beni istemeyen varmı bak ona göre katılcam :D
Ben bu ay hiçbiryere katılmıyorum yine kaptıracağız kendimizi arabanın setup parasını biriktiremeyeceğiz.
Bu yaz ben gözükmem pek ortalıkta. Trakyadan anadoluya geçmek bile başlı başına bi maliyet.
Kısmet olursa ben de katılacağım. Filtre egzoz ve yazılım. Bakalım turbolanmış swaplanmış makinaların içinden dişimize göre rakip çıkacak mı:)