User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
58 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ingilizce çeviri yardım ?

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ingilizce çeviri yardım ?

şu aşağıdakileri bana bir çevirseniz acayip makbule geçer beyler yaa..

Hello,

I'll be glad to help you spec a system for your car, but I'll first need some information from you as I unfortunately don't have hands on experience with every car out there. Below is a list of the questions I will generally need answers to in order to assist with this. You can find this information in service manuals for your car/engine, on message boards and enthusiast sites, or sometimes by tearing into your ride and looking. Also, you can take a look at our "Where do I start?" section at http://www.diyautotune.com/faq/faq.htm#wherestart so that you have a pretty thorough understanding of the MegaSquirt line of Engine Management Systems and you may find that you've answered your own questions by the time you've done this. At any rate these are some of the questions you will need to ask yourself, and that I would need to know the answers to in order to be able to assist you:

(Please try and answer all questions as the two most people skip (4&5) are the most important for ignition control!)

1. What year/make/model/engine/tranny? (Pretend you're at the parts store, ordering a starter.) If this isn't the original engine/electronics let me know that too.
    2. Are you looking to control fuel only, ignition only, or fuel and ignition? Is there anything beyond these features that you are looking to control - fans or boost, for example?
    3. What are the engine details (type, number of cylinders, previously fuel injected or carb'd?)
    4. What type of ignition system does your car run- where is the crank angle sensor (CAS) or distributor trigger wheel and what type is it (Optical/LED Sensor? Hall Sensor? VR Sensor?)
    5. How many teeth/windows/slots and what orientation does the CAS, crank trigger, and/or distributor wheel have? (any missing? all evenly spaced?)
    6. Is there a distributor? Single/Multiple Coils? Coil on Plug?
    7. Does this engine have a fast idle valve (IAC)? If so, how many wires are connected to it? Do you know if it is an on/off, pulse width modulated, thermal, or stepper type?
    8. Rate yourself 1-5 on technical confidence in yourself. 1 being "I can't paint by numbers" and 5 being "I can probably build a car from scratch if I have the right documentation, and I'm resourceful enough to do some research and find some of my own answers." I need to know this as some of the 'less traveled' roads will require you to make modifications that in some cases I haven't performed myself yet and based on this response it will help me to know whether this type of solution is for you or not. I challenge you to 'stretch yourself' a little bit. You won't ever learn anything (about yourself and your abilities) if you don't try to do things that you're not quite sure you can do... and then find that you can.
    9. Are you looking to build your own ECU from a kit or buy a pre-assembled ECU?
    10. Are you open to retrofitting a different ignition system such as the Ford EDIS distributorless system or one of our crank trigger kits if it is determined that the MegaSquirt will not properly (or easily) control your factory ignition system? Many factory systems MegaSquirt can simply take control of, some it cannot. EDIS to the rescue! It's cheap, simple and works great!

Thanks,

Justin Shahan
    Technical support
    DIYAutoTune.com

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muştu google biraz karmaşık cevaplıyor ama fikir sahibi yapar belki

Çeviri: İngilizce » Türkçe
    Merhaba,

Sana bir sistem araç için özel yardım memnuniyet duyarız, ancak ben ne yazık ki, orada her türlü araç ile deneyim eller yoksa ilk sizden bazı bilgiler gerekir. Aşağıda Ben genellikle bu destek cevap gerekir soruların bir listesi. Sen, mesaj panoları ve hayranları siteleri veya bazen üzerinde yolculuk ve görünümlü bir kopma ile araç için servis kılavuzları bu bilgileri / motoru bulabilirsiniz. Ayrıca, bizim "Nereden başlangıç yapmak bir göz alabilir?" http://www.diyautotune.com/faq/faq.htm böylece Motor Yönetim Sistemleri ve MegaSquirt satır çok kapsamlı anlayış ve size zaman kendi sorular Yanıtım bulabilirsiniz wherestart # at bölümü Bunu yaptık. Herhangi bir hızla bu biraz kendinize sormanız gerekir olan soru ve bu yanıtlarını bilmek gerekir Size yardımcı olmak için:

(Lütfen deneyin ve iki kişi (4 & 5) atlamak en ateşleme kontrol için önemli olan tüm sorulara cevap!)

1. Hangi yıl / Marka / Model / motor / tranny? (Bir parça deposu bile, bir başlangıç sipariş Pretend.) Bu orijinal motoru değil / elektronik bana da bildirin.
    2. Sizin yakıt kontrolü için arıyorsunuz ancak, kontak sadece veya yakıt ve ateşleme? Bu özellikleri kontrol için arıyor - fanlar veya artırmanın ötesinde bir şey var mı, örneğin?
    3. Ne motoru ayrıntıları (tip, silindir sayısı, daha önce enjeksiyon yakıt veya carb'd?) Vardır
    4. Ateşleme sisteminin ne tür araba çalışma nerede ve açı sensörü (CAS) veya distribütör tetiklemeye tekerleği krankla ne is yapar bunu (Optik / LED Sensör? Salonu Sensör? VR Sensör?)
    5. Kaç diş / windows / yuvaları ve yönü CAS, ve / veya dağıtım tekerleği tetiklemeye krankla yapar mı? (herhangi bir eksik? tüm eşit aralıklı?)
    6. Bir distribütörü var mı? Tek / Çok Rulo? Tak üzerinde Bobini?
    7. Bu motor mu hızlı boş vana (IAC) var mı? Bu durumda, kaç teller buna bağlı? Eğer bir açma / kapama, darbeleri, veya stepper türü termal modüle olduğunu biliyor musunuz?
    8. Oranı kendinizi 1-5 kendinizi teknik güven. 1 olan "Ben numaralarıyla boya değil" Eğer ben, doğru belgelere sahip 5 olmak "Herhalde sıfırdan bir araba inşa edebilirsiniz ve yeterli araştırma yapmak becerikli yaşıyorum ve kendi yanıtlarını bulmak." Ben bazı 'az' yollar sizi değişiklikler yapmak gerekir seyahat olarak bu bilmeniz gereken ben kendimi henüz yapmamış ve yaz olsun çözüm bu tür bir değer olduğunu biliyorum yardımcı olacak bu yanıtı dayalı bazı durumlarda ya da değil. Ben siz de kendinize biraz uzatmak için sorun. Sen değil hiç bir şey (yaklaşık kendini ve yeteneklerini) Eğer çok Yapabileceğiniz emin değilseniz bu şeyleri yapmaya çalışmayın yapmak öğreneceksiniz ... ve sonra bu fark etmiştir.
    9. Bir kiti kendi ECU oluşturmak veya önceden ECU montajı satın arıyorsunuz?
    10. Eğer bu doğru değil MegaSquirt (veya kolayca) sizin fabrika ateşleme sistemi kontrol eder belirlenir size güçlendirme için Ford Edis distributorless sistemi veya bir tetikleyici kitleri krankla bizim gibi farklı bir ateşleme sistemi açık mı? Birçok fabrika sistemleri MegaSquirt kolayca kontrol edebilirsiniz, bazıları değil. Kurtarma için Edis! Bu, basit, ucuz ve çalışmaları büyük!

Teşekkürler,
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çeviririm ama sayfa başı 50 lira alırım
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağolasın bende baktım ona ama yine çözemedim ahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam bir çeviri olmasa da bir site yardımıyla çevirisini yaptırdım , biraz aptalca oldu ama işin özü anlaşılıyor sanırım.

Merhaba, ben, sana senin araban için bir sistemin olduğu spekülasyonu yardım etmek için hoşnut olacağım, ama ben ilk olarak, benim maalesef, dışarı orada her arabayla tecrübede ellerim olmadığı gibi senden bazı bilgiye ihtiyaç duyacağım. Aşağıda benim genellikle ihtiyaç cevapları, bunla yardım etmek için yapacak olduğum soruların bir listesidir. Sen, senin araba motorun için hizmet el kitaplarında bu bilgiyi bulabilirsin, mesaj tahtaları ve şevkli kimse yerlerinde, veya bazen senin binişin ve bakmana yırtarak. Hem de, sen, bizim "Ben, nereye başlarım"ımızda bir bakışı alabilirsin? Httpte böl: Www. Diyautotune. Com faq faq. Htm wherestart öyle ki senin, motor idare sistemlerinin MegaSquirt çizgisinin hayli tam bir anlayışın var, ve sen, senin, senin kendi sorularını cevapladığını bulabilirsin, sen, bunu yapıncaya kadar. Herhangi bir oranda bunlar, senin, kendin, ve kendisine benim, sana yardım edebilmek için cevapları bilmeye ihtiyaç duyacak olduğuma sormaya ihtiyaç duyacak olduğun soruların bir kısmıdır:
    (Lütfen dene, ve insanların iki çoğunun, atladığı gibi bütün soruları cevapla (4&5), en önemlidir, tutuşturma kontrolü olduğu için!)
    1. Ne yıl, örnek motor transistorlu radyosunu yapar? (Senin, parça deposunda olduğunu yapar gibi görün, bir başlayıcıya emretmek.) Eğer bu, fazla onu bilmem için ben izin verilen orijinal motor elektroniği değilse.
    2. Sen, yakıtı sadece kontrol etmeye bakıyor musun, tutuşturma sadece, veya yakıt ve tutuşturma? Senin, kontrol etmeye bakıyor olduğun bu özelliklerin ötesinde herhangi bir şey var mıdır — hayranlar veya artış, örneğin?
    3. Motor ayrıntıları, nedir (Yaz, silindirlerden say, önceden yakıt, şırınga etti, veya carb, yapacaktı?)
    4. Ne, yazar, tutuşturma sisteminden dirsek açı algılayıcısı, (Circas)'dır senin araba koşun, yapar mı, veya distribütör tetik tekerleği ve, o, ne tiptir (Görüşle ilgili, algılayıcıyı götürdü? Salon algılayıcısı? VR algılayıcısı?)
    5. Kaç diş pencere deliği ve, circas, ne yön yapar, dirsek, başlatır, ve veya distribütör tekerleği, sahip? (Herhangi bir kaçırma? Düzenli bir şekilde boşluklu herkes?)
    6. Bir distribütör var mıdır? Tek çeşitli bobinler? Tıpada dola?
    7. Bu motorun, hızla boş bir valfı var mı (IAC)? Eğer, öyleyse, ona kaç tel bağlanır? Sen, bilir misin, eğer, bir üzerinde kötüyse, nabız genişliği, ayarladı, sıcak hava kütlesi, veya adım atıcı tipi?
    8. Kendini kendinde teknik güvende 1-5 derecelendir. "Ben, sayılar ile boyayamam" 1 yaşam, ve "Ben muhtemelen, baştan bir arabayı inşa edebilirim, eğer benim, doğru belgelemem varsa, ve ben, bazı araştırma ve buluşu yapmak için yeteri kadar becerikliyim, benim kendi cevaplarımın bir kısmıyım" 5 yaşam. Ben, 'Daha az yolculuk yaptı' yollarının bir kısmı bu öyle bilmenin, onun, bilmem için ben çözümün bu tipinin, senin için olup olmadığı yardım edecek olduğu benim, henüz kendimi yapmadığım ve bu yanıtta temel aldığım bazı olaylarda değişiklikleri yapman için sen onu gerektirecek olduğuna ihtiyaç duyarım, veya değil. Ben, 'Kendini ger'e sana birazcık meydan okurum. Sen şimdiye kadar, (Kendin ve senin yeteneklerinin hakkında) herhangi bir şeyi öğrenmeyeceksin, eğer sen, senin, senin, yapabildiğin tamamen emin olmadığın şeyleri yapmayı denemezsen... Ve sonra senin, yapabildiğini bul.
    9. Sen, senin kendininkini bir eşyadan ECU'e inşa etmeye bakıyor musun, veya toplanan önce bir ECU'e satın almak?
    10. Sen, ırmağın sığ yeri EDIS gibi farklı bir tutuşturma sisteminin olduğu retrofittinge açık mısın, distribütörsüz sistem veya bizim dirsek tetik eşyalarımızın biri, eğer, MegaSquirt'in uygun şekilde (Veya kolayca), senin fabrika tutuşturma sistemini kontrol etmeyecek olduğu kararlaştırılırsa? MegaSquirt'in basitçe, kontrolü alabildiği birçok fabrika sistemi, o biraz, yapamaz. Kurtarmaya EDIS! Ucuz, basittir, ve büyük çalışır!
    Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canıı yirim sen şimdi uzatıp durursun bunu kitap basarsın abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla o siteler çevirmese daha güzel muştu paypalıma yolla parayı ceivriyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ykardaki cevapları görmeden yazdım kusura bakmayın.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    40'a bağlayalım

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben koray gelir demedimmi muştu ulan ben varya münecimim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40'a bağlayalım
    kanka kaç şişe şarap istiyon söle hemen .D

ben koray gelir demedimmi muştu ulan ben varya münecimim
    vadideki gibi oldu ben sana demedimmi ibrahim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Acelesi yoksa oturup adam gibi çevireyim Muştucum

Cem abi sanada tenk yu

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uyar kanka ne panic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korayım muştu ben ve bir kaç arkadaş rock yıldızları gibi parti vermek istioruz hiltonda olurmu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korayım muştu ben ve bir kaç arkadaş rock yıldızları gibi parti vermek istioruz hiltonda olurmu
    ahahahah efet efet istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parası neyse verürük kardeşimmmmm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahah efet efet istiyoruz
    Uygun yazılımla herşey başarılır

Başladım çevirmeye ama 15dk sonra bi topkapıya gidip gelicem geldiğimde tamamlıycam kalan kısmını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koray bide bana video sözün var şunu yapalım ama kamerayı boynuna bağlıycam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavrim bi kere daha anladım seni sevdiğimi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)