sen benim yazdığım mesajı baştan sona okudun mu ?
Printable View
acer kullanıyorum çoka emnunum tabi taşınabilir mantığında düşünüldüğünde ....
Nvidia ION platformuna sahip netbook çıkana kadar almam :)
Bugün arkadaşlarım almış :D kısmet olursa bende yarın almayı düşünüyorum bakalım nasıl birşey :D
Birde nette şöyle birşey buldum ram arttırılamıyormuş doğrumudur?
http://www.kampanyaburada.net/lg-x11...e-bayilerinde/
Asım KOCA, Demiş ki 9 Nisan 2009 08:52
Arkadaşlar Avantaj ve dezavantajlar şöle
avantajlar
taksit olayı güzel
küçük ve seyahat için çok ii
dezavantajlar
CD rom yok
3g yok
bluetooth yok
Ram 1 gb
derseniz ramı ben sonra artırım malesef ole bi şans yok ram anakarta tümleşik
gelelim ikinci konuya
telekomun şartları şu
en az 6 aylık telefon abonesi olmanız lazım
vede 24 ay telefon aboneliğini devam ettirmek zorundasın
işte böle
son bişe toplam fiyatı 717 e geliyor piyasada 730 a bulursunuz
birde 810 falana aynı ürünü 3gb ram ,3g ve bluetooth olan ürünü bulursunuz ..
TURK (OGER) TELEKOM yakında kanuna karşı gelemeyerek ADSL ve TELEFON hizmetlerini ayıracak ve telefon hattı olmadan ADSL satmaya başlayacak. Mevcut ADSL abonelerinede TELEFON hizmetini kapattırma şansı sunacak. Bu Netbook kampanyası ile beraber 24 ay boyunca TELEFON abonesi olmak zorunda kalıcaksınız. Eğer sizde bizim gibi Cep Telefonu konuşmaları ile daha ucuza konuşup hiç konuşmadığınız ev telefonunuza 30-40 tl vermekten bıktı iseniz vede fırsatını bulsam hemen kapatıcam diyorsanız bence bu kampanyaya girmeyin. Gidip kredi kartı ile alın.
kampanya ile ilgili değilde başka bir adsl seçeneği sunan bi firma yokmu 29tl vermek zoruma gidiyor artık ? kablo net yada farklı bi kurum ?
istanbul da alan varmı hıc bı yerde yok sanırım
la olm bendeki laptop ile aynı işte bi marka farklı.
Ben 2 ay gibi süredir acer ın one150 modelini kullanıyorum gayet memnunum büük parmakları olan zorluk çekebilir ve görme sorunu yaşayanlar kör olabilir :D laptap bence gayet hızlı özellik olarak hepsi aynı söylenen gibi ram arttırımı yok ama benim gibi msn net için resim vs için kullanıyosanız sorun teşkil etmiyor gayet hızlı bana göre.Tavsiyem 21'' lcd ve kablosuz klavye mouse ile destekleyip masanın altına atmanız.
bana 1mpbs de yeterli şöyle 10 lirayı geçmeyen bi paket olsa kafi harbi 10 liranın üstünde para verince sokağa atmış gibi hissediyorum.
Not: ya egzantrik alıcaktım yada laptop bikerede kendimi düşündüm gittim laptop aldım :D
[QUOTE=göki;631480]la olm bendeki laptop ile aynı işte bi marka farklı.
Ben 2 ay gibi süredir acer ın one150 modelini kullanıyorum gayet memnunum büük parmakları olan zorluk çekebilir ve görme sorunu yaşayanlar kör olabilir :D laptap bence gayet hızlı özellik olarak hepsi aynı söylenen gibi ram arttırımı yok ama benim gibi msn net için resim vs için kullanıyosanız sorun teşkil etmiyor gayet hızlı bana göre.Tavsiyem 21'' lcd ve kablosuz klavye mouse ile destekleyip masanın altına atmanız.
lan yok olm alayım dıyorumda nerde var hıc bı yerde kalmamıs sanırım ver bana aylık 40 40 alayım hahahaha :D
olm bişey yazardımda banlanırım sonra :D