3,0lar bir elin parmağını geçmez tr de.ae86 bulmaktan zor olabilir
Printable View
3,0lar bir elin parmağını geçmez tr de.ae86 bulmaktan zor olabilir
o zaman patladık desene :o
wikipedia'dan motor seçeneklerinde 88-91 arası üretilenlerin hepsi 3.0 üretildi yazıyordu. onların yalancısı olduk biz de :) demek türkiye'ye her zaman olduğu gibi farklı tarife yapmışlar. üzücü bir durum.
şükrü abide var galiba hemde turbolusu
Bi hort da ben yapayım madem.
1g-fe turbo diye arattığım zaman genelde altezzanın falan videoları cıkıyor.
Kıt ingilizce birşey de anlayamıyoruz.
Acaba altezza konusunda aydınlatabilecek varmıdır?
Konusu 2 ay öncesine kadar hortlatmışlar fakat benimde tekrar hortlatma nedenim gereksiz yeni bir konu açmakdan kaçınmam(gerekirse açacağım).Bende bir tane güzel bir cressida buldum,evveliyatım toyotada motor mekanik teknisyenliği yapmaktır fakat araç eski olunca ne eğitimini veriyorlar nede çok bir bilgi oluyor elde.Sağdan solda kulak dolmaları ile kendimi pohpohlayıp sonrasında hüsrana uğramak istemiyorum.Bulduğum araç 91 2.0 glx modeli imiş.(sunroof yok).Fakat şöyle bir çelişkiye düştüm;Wikipedia v.b arama motorlarında arattığım zaman bu yıllara arasında üretilmiş olan motor 7-mge,7-mgte olarak gözüküyor buda mz20-21 soarer,ma70 supra ile aynı motorlara sahip olduğu.Zaten 1 jz swapda al tak şeklinde işlemsiz bir sonuç çıkıyor ortaya.Yakalaşık bir aydır projeleri v.s inceliyorum ve bilgi topluyorum.Türkiyede yaygın olarak adanada çok kullanılıyor ve yedek parça olarakda oradan temin ediliebiliyor(Kıbrıs ve yunanistandan sıfır alabilrisiniz) Aftermarket olarak suspansiyon v.s v.s drift için gerekli ekipmanlar mevcut.Sormak istediğim benim bulduğum araç sanırım 7mge motor değil,çünki 7mge nin 3.0 cc olduğu yazıyor ve dohc.Benim bulduğum ise sohc ve 2.0 cc bir çok motor kodunu yazdım arattım falan genede aradığım sonuca ulaşamadım altta fotoğrafını koyacağım motorun motor kodu,teknik bilgilieri v.s ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yardımcı olursa sevinirim.Fotoğraf temsilidir ama aracın üstündeki motor bu
http://images.bidorbuy.co.za/user_im...3122009166.jpg
Teşekkürler :)