Tapa gaz , sadece debriyaj solak olduğum için sorun yok kesinlikle :D
Printable View
Tapa gaz , sadece debriyaj solak olduğum için sorun yok kesinlikle :D
gazdan ayağımı her zmn çekerim zmn kaybı yaşamadan ( ama eskisi gibi olmam için 1 ay kdr çalışmam lazım otomatik öldürüyo adamı :D )
2 den 3 e atarken topuzu söküp teyibe yumruk atmışlığım war :D
Bu da vites ile ilişkiye giren bir örnek
http://www.youtube.com/watch?v=LI9Ls...eature=related
Ileri-geri.. Baska bi hareket yok bende.. :)
13.000 km ayagımı gazdan cekmeden 6 vites kullandım hulk u
hızlı atmışım yada atmamışım iyi atıyorum yada atmıyorum önemli degil bir iddiam da yok sakın beni havaya girmiş gibi algılamayın :)
ama başıma gelenleri sizinle paylaşayım ve typer kullanıp şanzumanı dogramıdık diye arkadaşlara da sesleneyim burdan
eger benim gibi 13.000 km nin tamamını da sadece geceleri rolling ve hafta sonları drag organzasyonlarında gecirirseniz degil typer hangi araba olursa olsun ayagınızı gazdan cekmeden attıgınızda aracınızda bişileri aşındırırsınız bakın kırarsınız demiyorum dikkat
neyse gecelim benim tecrübelerime 5000 km de dragda cok devir cevirdigimden 2 ye sokamadım 2nci vites senkromeçim gitti 3 te de hafif bozukluk vardı söktügümde onlar degişti
13.000 km de turbo yaparken şanzumanı actım cünkü rolling de 5 e atamamıştım önüme bir arac cıkmıştı bende 5 e mi atayım yoksa fren mi yapayım derken o anda pek hızlı düşünemedim ve zamanını kaçırdım sonra 5 dişli bozuldu cünkü arada kaldı vites
neyse 13.000 km aynı debriyajı kullandım ve su anda turbo yaptım hala aynı debriyaj üstünde debriyajım mükemmel cıktı
demem odurki debriyajınız degil bilyanız bozuluyor :):)
tabi benim kisi metalic bir debriyaj 4 puklu organikler bozulabilir okadar emin degilim
ayrıca typer kim kullanırsa kullansın 5.000 km ayagınızı gazdan cekmeden atın bakayım o 3 fork bozuluomu bozulmuo mu görelim saygılar
typer ve k20a bilgisi ve tecrübesi çok çok çok olan Hilmi
bende ayagımı gazdan cekıp debriyaja basıp vites atıp gaza tekrar basıyorum
cunku kıyamıyorum arabaya
kıyabılsem daha ii atarım tbı
debriaj kullanmayanlarda var :D
http://www.youtube.com/watch?v=RPFKWK72yG4
Aybek in efsanee vites geçişleri...
typer hakkında bılgım yuzde 30 olsada nasıl attıgımı dunya alem bılıo. dogramadım dogramıycamda :)
ya ne gerek var 8400 e kesici koydum yavas yavas atıyorum sakince vitesi nasılsa hızlanıyor araba :)
3 un 5 ın hesabına gerek yok memur spec:)
ek da deeyelim kim daha ii atıo :) sektirmem Gırtlağından çıkartırım :)
şaka biyana herkes kendine göreii vites atar boşverin :)