selcukentıal dıyolar onların yalancısıyım :D
Printable View
selcukentıal dıyolar onların yalancısıyım :D
biraz paslandık dizele geçiş yapınca ama fena değil kırıp dökülcek diye düşünmem :)
hızlı.....:p
arabanın bile haberi olmaz debriyaja bile basmam :D
Alayınızdan iyi atarım hele K20'de EK kasada short shiftli veya değil alayına giderim getirin isterseniz noter tasdikli videolu ispata hazırım.....
Yaw d.tümüz uzun zamandır k20 görmedi bari gaza gelir biride al sür der bi 6 bitiririz şöle damardan iyi gelir :D:D:D:D:D:D:D
yokmu gaza gelen?? :D:D:D
gaz kesmeden vites attıgım eski arabamı sattıgımda 1 ve 2, viteslerde sanzıman resmen aglıyordu...
artık atmıyorum en guzel en hızlı kombinasyonu yapabilmekte biraz alıstırma ve refleks Sn nin 10 da biri daha hızlı atıcam diye sanzımanı debriyajı hatta moturu elinmize almanın bi mantıgı yok...
yavaş atarım
hızlı atsamda arabam kaplumbağa hızında olduğu için değişen bişey olmuyo o yüzden pek yormuyorum şanzımanımı..
ertan type r sorununmu var konuları hortlatıyorsun?
O diilde gecen ben telefon ile konusuyorum yanımdaki arkadas catır cutur vites atıyor debriyaj filan basılı degil hic sorun cıkarmıyor araç :)
09 accent era crdi ..
ZUHAAAAAAAAAAHAHAHA biri vitesmi dedi :)
biri benim MTRnin içinden çekilmiş videomu atsın kendinize gelin siz :D
bende cok yavasım maalesef senkronize olamıyorum sanırım.
TechTurkey Vites Atma Yarışması Vol 1
1.ye ...
2.ye ...
3.ye ...
:D
valla guzelce bas cekı yapabılıyorumm:D
Hızlı atıyordum 1'den 2'ye gecerken ama cırtlama yapmaya basladı.
Artık bayagı yavas atıyorum:D
euheuhe bikere de ben baskıyı kırdım geberioduk:D nasıl oldu anlamadım ama :D buaralar aile spec dolanıorum:D
D'ye atiorum hahahahahahahaha