Haberlerde biri ağır dediler yaa..Allah ailelerine sevdiklerne bağışlasın...
Vurdugu aractaki kadın yarısıyorlardı diyodu..Ne kadar doğru bilinmez ama gaz pedalına basıldıgında lütfen herkes bi kez daha düşünsün !!
Printable View
Haberlerde biri ağır dediler yaa..Allah ailelerine sevdiklerne bağışlasın...
Vurdugu aractaki kadın yarısıyorlardı diyodu..Ne kadar doğru bilinmez ama gaz pedalına basıldıgında lütfen herkes bi kez daha düşünsün !!
osman kardesimiz kaza yapti evet az once arkadasla konustum hala 3 kisi yogun bakimdalarmis,suan gercekten cok üzgünüm ve allahtan acil sifalar diliyorum kendilerine.nasıl oldu hala anlayabilmis degilim gercekten.burdan hepimizin bir ders cikarmasi gerekiyor , kemersiz arabaya binmicez.3 kisininda hayati tehlikesi kafa travmasindan ve 3de camdan cikmislar :( allah hepsine acisin , hepsine acil sifalar versin
Acil şifalar :(
acil şifalar versin allah
allah şifa wersin :(
Allah sevdiklerine bağışlasın arkadaşları :(
Umarım atlatırlar :(
Allah acil şifalar versin..
Cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin.
Kemeri takmadan arabayi calistirmayalim arkadaslar!
tanış değil sanırım?
Haberi emırle beraber aldım bende cok uzgunum,dogum gunumde aldıgım en kotu haberdı,allah b an once acıl sıfalar versın osman abi ve arkadaslarına:(
internette araştırdım siz haberlerde seyrettim dediniz ama birşey bulamadım. çok üzüldüm Allah acil şifalar versin.
:(
Bayrampaşa’da otomobiliyle bariyerlere çarpan Ferhat Aydın ve yanındaki 2 kişi yola savrulunca herkes yardıma koştu. Yaklaşık 100 araç bu kez yolu kapayınca, ambulanslar kaza yerine güçlükle ulaşabildi. Hastanaye kaldırılan yaralıların durumu kritik.
GÜNGÖREN’de önceki akşam arkadaşlarıyla buluşan Ferhat Aydın (33), kardeşi ve bir arkadaşıyla birlikte, dün saat 02.00 sıralarında Küçükköy’deki evlerine dönmek için 34 YFY 82 plakalı Seat marka otomobille yola çıktı. Ferhat Aydın, Bayrampaşa’da Hal Yolu Kavşağı’na geldiğinde direksiyon hákimiyetini kaybedince otomobil bariyerlere çarptı. Aydın’ın otomobiline de 34 PGK 40 plakalı başka bir otomobil çarptı. Ferhat Aydın, ön koltukta oturan kardeşi Serhat Aydın (21) ve arka koltukta oturan arkadaşları Osman Yıldız (31) yola savruldu. Yoldan geçen sürücüler kazanın hemen ardından otomobillerini yol ortasında bırakarak yaralılara yardıma koştu. Yardıma gelenlerin yaklaşık 100 aracı trafiği kilitleyince, ambulanslar dakikalarca olay yerine ulaşamadı. Polislerin yolu güçlükle açmasıyla yaralılara ulaşabilen sağlık ekipleri, Serhat Aydın ve Osman Yıldız’ı Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ferhat Aydın’ı ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikeyi atlatamadıkları belirtildi.
Kaynak
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11467551.asp?gid=233
Allah acil şifalar versin.
bizim semtten arkadaşlar ya akşam fena patlamişlar benımde bugun haberım oldu dikkatlı oLun arkadaşlar...
allah acilşifalar versin
varmı bi gelişme?
Allah acil şifalar versin.Duaları eksik etmeyelim
Allah acil sifa versin insallah.Allah yardimcilari olsun,gelisme oldugunda burdan tanidiklari yazarlarsa seviinirim .:(
geçmiş olsunnnn