Allah korusun ya...Allah ailesine sabır versin.Ancak, otoyolda başka bir otomobille tutuştuğu yarış sonu oldu. Geride gözü yaşlı bir aile bıraktı
İstanbul Merter'de, başka bir araçla yarışa tutuşan Yasin Arıbuğa'nın (21) otomobili, üst geçidin ayaklarına çarptı. Araç hurdaya döndü. Hastanede can veren genç, bugün doğum gününü kutlayacaktı.
İddiaya göre Arıbuğa yönetimindeki BMW, 0-1 Karayolu Avcılar yönünde plakası alınamayan bir Mercedes'le yarışa girdi. Aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Arıbuğa, Merter Metrosu üst geçidinin ayaklarına, arkadan gelen taksi de ona çarptı. Ağır yaralanan Arıbuğa, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Otomobilde sıkışan akrabası Hüseyin Selçuk Arıbuğa'nın durumu ise ağır. Öte yandan taksici Seyit Demir, yarış yapan diğer otomobilin kazayı görmesine rağmen kaçtığını söyledi.
HEDİYESİNİ VEREMEDİM
Yasin'in ablası Yasemin Arıbuğa Gürbüz, hastanede gözyaşları dökerek 'Hediye almıştım, veremedim' dedi.
Bu arada son dönemlerde her kazanın başlıgı yarış oluyor bunu fark ettim.Bu kazanın içeriğini bilmiyorum ama genel başlık bu ...Cidden yarış yüzündenmi oluyor yoksa habercilerin habere kılıf arayışımı...Bununla birlikte bi dönem oldugu gibi gencler pistlerde yarışsın sloganımı duyacagız.