User Tag List

Sayfa 4/12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
216 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: P01 in cevabi MINIKSLERE

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayı büyütmenin alemi yok aradan ara gazcılar çıkıyor,hiç gerek yok böle polemiklere adam parayıda göndercem dedi.adanayada kimse bişey sölemedi.herkez bi adana sevdası gidiyor.herkez kendine yakışanı yapaR

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalıgı karıştıracak bişey sölemedim ama hiçkimse P01i yabana atamaz senin yaptıgın arabalar 10 numara kaliteli özgün ona asla bi laf söleyemem türkiyede bi sürü adam tercih etmez boşu boşuna seni ama burda yapılan bi haksızlık varsa bunu da herkes görmeli !!!!!
    Alıntı AstraGSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benm ortalıgı kızıştırdıgım filan yok. sami abi hakkında kötü laflar söylenmesini ben hazmedemedim. çünkü sami abinin konu ile alakası yok bunu sende biliyorsun. olayın en başından berri seninde bu olaylardan haberin war.

Özgün'ün konuyla alakası yok, ilk okurkende linki ben attım bu aralar meşgul fazla takip edemiyor onun için lütfen diyorum bakın lütfen doğru düzgün yazın
    körler sağırlar

gfb01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önceki konunun kopyası var elimde merak eden olursa ripleyip link olarak atarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu silinmedi duruyor zaten, konuları silmiyoruz
    körler sağırlar

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgün'ün konuyla alakası yok, ilk okurkende linki ben attım bu aralar meşgul fazla takip edemiyor onun için lütfen diyorum bakın lütfen doğru düzgün yazın
    @senna

kardeş biz özgüne kötü bişeymi söyledik adamın ayarladıgı arabalar utanmasa kendi gidecek o kadar biliyo işini neden sölediklerimiz yanlış anlaşılıyo ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @senna

kardeş biz özgüne kötü bişeymi söyledik adamın ayarladıgı arabalar utanmasa kendi gidecek o kadar biliyo işini neden sölediklerimiz yanlış anlaşılıyo ???

tamamda arkadaşım onun bi ilgisi yok zaten bunu demek istiyorum, gerek yok yani anlatabiliyormuyum?
    körler sağırlar

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dedimki özgün yüreğir kavgasına çevirmeyin dedim
    ayar yapamıomuyum omudur bumudur diosunuz demedim

bance bırakın sami abi ile miniklerkonuşsssun siz karışmayın siz kötü düşmeyin bu net ortamında herşey yanlıs anlaşılır telefonda konuşmak daha mantıklı dediğim gibi
    sami abi usta deildir sölüorum yani bilgili bir insan ama sanayide usta değil ona öle iş miş yaptıramassınız bence yanlış anlaşılmış bu konu yüreğirin sami abi ustası deildir hepimizin olduğu gibi abimizdir.
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reyting geldi haaa ahuahuahuahu
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

sami_z01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OZ tessekuer ederim daha iyi 1 aciklama yapilamazdi

bance bırakın sami abi ile miniklerkonuşsssun siz karışmayın siz kötü düşmeyin bu net ortamında herşey yanlıs anlaşılır telefonda konuşmak daha mantıklı dediğim gibi
    sami abi usta deildir sölüorum yani bilgili bir insan ama sanayide usta değil ona öle iş miş yaptıramassınız bence yanlış anlaşılmış bu konu yüreğirin sami abi ustası deildir hepimizin olduğu gibi abimizdir.[/QUOTE]

--------------------------------------------------
    "şu yaş muhabbetini ve salak sacma laflarına cevab verecek ve seninle atışacak

kadar (ilkokul cocukları ile fazla muhabbet etmiyorum bu aralar) vaktim yok"

yok canim vaktin var laguna da motor sesi yap degerli vaktin ona yeter...

"sende sölüosun şahin dogan modifiye ediorum"

okadar sey yazdim sadece bunumu anladin yillara dikkatli bak
    basit matematik 2009-1985 veya 2009-1995....

4 silindir motosiklet dahil aklina gelecek

herhangi 1 arac da dahil ecusundan mekanigine kadar ..

bu arada sen ne yaptin.,....savasin mekanini yapip ozgun un ayarladigi arabalara ben

yaptimmi diyosun yoksa

varsa kendi dukyanindan cikan 1 araba sole senin yapmis oldugun olsun herseyi ile

rektefiye motor toplama ve ecu

"Burdan 3 tane turbo s2k cıktı sizin ordan 1 tane cıktı burdakileri de full race e

gönderilse yapıldı diye onlar da referans olurlardı zor bişi degil mail atmak"

dogru olabilir ama is o maili atmadan adamin referans etmesi onemli

"he ben yanlış vites atmam benimle deneyenler iyi bilirler keşke benden 1 sene sonra

K20 swap yapmasaydınız da sizinle de deneseydik kaç boy yiyodunuz drift box sölerdi
    size"

daha dboxi bosver.... duzgun cekilmis vidyon bile yok... konusarak iyi hiz yapiyorsun

"mesela takıldıktan sonra 1 hafta gecmeden kırılan GT37 gibi"

senin kirdigin ilk degil ki ....zaten eger bilseydin bu yuregirden kaynaklaniyor ***

atardin bu kadar beklemezdin

"innovate i özgün aradı bu 1 ikincisi yanlış olarak tarif verdin kalibrasyonu bi işimize de

yaramadı özgüne de sorabilirsin"

tabi yahep oyle olur ... burada calisyor orada calimiyor,getir ben takarim calisir

ve gelelim turboya;

metin bana sordugunda kimden aldin dedim,miniks deyince ozgunun hatirasina yorum

yapmadim gecistirdim....ama simdi yapim ,1 boka yaramaz...gec dolar ve uzun omurlu

degil...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry

Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz sadece biraz saygı ıstıoruz.adana küçümsenmesin istiyoruz.o kadar.
    nedense adana hep küçümseniyor 10 araba yada 50 araba yapılması söz konusu deil adanamızda okadar araba yapıylıyor ve bu alınması gereken bilgileride istanbul ankara yada başka şehirden bir bilgi almıyoruz SAMİ ABİ SAOLSUN bizi bilgilendiriyor ve araç üzerilerinde uygulamalarda yarıdımcı oluyor SAMİ ABİ SANAYİDE ÇALIŞAN BİR USTA DEİLDİR bilgilerinden ve tecrubelerinden yararlandımız bir abimizdir
    MADEM O KADAR MEYDAN OKUNUYOR ADANA BU KÜÇÜMSENİYOR GELİN BUYRUN MİSAFİRİMİZ OLUN NELER YAPILMIŞ GÖRÜN !!!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı yusufcan_1982 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nedense adana hep küçümseniyor 10 araba yada 50 araba yapılması söz konusu deil adanamızda okadar araba yapıylıyor ve bu alınması gereken bilgileride istanbul ankara yada başka şehirden bir bilgi almıyoruz SAMİ ABİ SAOLSUN bizi bilgilendiriyor ve araç üzerilerinde uygulamalarda yarıdımcı oluyor SAMİ ABİ SANAYİDE ÇALIŞAN BİR USTA DEİLDİR bilgilerinden ve tecrubelerinden yararlandımız bir abimizdir
    MADEM O KADAR MEYDAN OKUNUYOR ADANA BU KÜÇÜMSENİYOR GELİN BUYRUN MİSAFİRİMİZ OLUN NELER YAPILMIŞ GÖRÜN !!!!!
    ne bu yaa sidik yarışına döndü 2 kişinin olayına maşallah bütün adana katıldı helal olsun size bırakın kimse yazmasın miniksler ve sorunu olan artık her kimse bi çözemedim 4 koldan taciz modundasınız herkes giriyo maşallah ) o yüzden bırakın olayı..

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kac senesınde ne yaptıgın ve suanda da ne yaptıgın umrumda deıl. benım ne yaptıgım da senın umrunda olmasın. takılmısın lagunanın ıcınde cıkardıgım seslere. artık baska bırseyler soyle. gır mesela youtube a kac tane araba ıle yarısmısım onları ızle. 1 sene ıcınde 60 adet araba ıle bır adet aracımı denemısım bunları ızle. ama bunlar sana olcu olamaz drıftbox lazım. teknolojı bızım buralara gelmedı. kusura bakmayın. ben mekanıgımı savasa yaptırırım ayarımı ozgune. benım ılla mekanık mı yapmam lazım bırseyler yapmak ıcın. sımdı yurtdısında makına yaptırıorum cıktıgımda ne dıceksın yurtdısında mı yaptırdı dıceksın. onu da gectım bunları nıe soyluosun onu bıle anlamıs deılım.

**yanı sen yasın ılerlemıs cok araba yapmıssın benden ıyı mısın? veya ben hıcbırsey yapmamısım senden ıyı mıyım? ben sana ben senden ıyıyım mı dedım de sen bana kendını anlatıosun. ben bunu anlamadım.

kımsenın hatırına bana olan lafını esırgeme acık acık konusabılırsın. ben konustugumda hatır saymam.

sımdı bana hemen cevap yaz laguna ıcıne bın araba sesı cıkar de bana. bende hemen gıdıyım bır vıdeo daha cekıyım hıc rahatsız olmam. eglenırım bol bol. benı bu cumlelerınle ezemezsın yanı onu da ızah edeyım kafam cok rahattır bole seylere ben gulerım. dunya umrumda deıl cunku.

o turbo da umrumda deıldı. umrumda olsa 1000km kullanın basınc basmazsa gerı yollayın demezdım. o turbo gec dolar uzun omurlu olmaz demısın ya kendı arabama takıcam. gonul rahatlıgı ıle de kullanıcam. ınsallah senın dedıgın cıkar ben yalancı olurum sen en ıyı usta olursun.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SLVR_PTBLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne bu yaa sidik yarışına döndü 2 kişinin olayına maşallah bütün adana katıldı helal olsun size bırakın kimse yazmasın miniksler ve sorunu olan artık her kimse bi çözemedim 4 koldan taciz modundasınız herkes giriyo maşallah ) o yüzden bırakın olayı..
    adana da birlik beraberlik vardir kimse abisine laf soletmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ADANA KUCUMSENIYOR DIE BIRSEY CIKARDINIZ MITING YAPMADIGINIZ KALDI. ADANA YI kucumseyen yok sacmalamayı kesın de yazı yazmayı bırakın.
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu olayı sen başlattın..sami abiye laf söleyen sensin bir adanalı olarak sami abiye laf söyletmeyiz bu olayda miting olayı deil sizde olamayan birlik beraberlik adanamızda var .......
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdide Adana küçümseniyor kavgası çıktı iyi mi
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu araya girip Adana böle adana şöle diyenler bi çekilsin Antepliyim adanayıda bilirim burda kimsenin kimseyi küçümsediği yok adamlar sizin yüzünüzden anlaşamıyo

ZART ZURT GİRMEYİN ARAYA !!!! KOSKOCA ADAMLAR KONUŞUR ÇÖZERLER !!!
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adeta çocuk kavgasına döndü sen ben i geçi burada BİZ varız , birlik beraberlik içindeyiz kimseyi a b c d diye de ayırmıyoruz. MAl alışverişi zaman zaman bunlar olur mal satılır , geri alınır orada biter buraya bakınca iş burada kalmamış hırsa dönmüş .

P01 , çok başarılı kendi adıma çok gururluyum , ben istanbulda yaşıyorum , özgünle savaş abiyle bir aradayım diye niye hiç görüp , tanışmadığım , msn de sadece selamlaştıgım sami abiyle gurur duymayayım ki ?? Takım tutmuyoruz burada. Bunun idrakına varalım öncelikle. Günler geceler oldu Ozgunle hep beraberizdir zaman zaman ben sami abiyle saatlerce telefonda fikir alışverişi yaptığını bilirim , bişiler paylaşmaktır zaten bu işin en büyük mutluluğu, niye tuz biber ekiyorsunuz ki simdi (şakşakçılara bu lafım!!)

Uzaktan miniklere laf yazıyorsunuz ya , yakından tanısanız bu sözlerinize çok pişman olurdunuz sizi temin ederim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavrum sizin sami abinize nerde laf söledigimi bi gösterirmisiniz

ben 50 kere mi yazmaık zorundayım bana yüregirin ustası dendi bende PO1 dedim

ne sacmalıosunuz

adanada ot tarlası falan mı imha edilio bugun ?
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)